Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

Nyhet

Ökad effektivitet med KRONEs nyheter!

KRONE presenterar stolt sina senaste nyheter som tar arbetsbredd och prestanda
till nästa nivå. Med innovativa lösningar och ökad stabilitet får du bättre
arbetsmiljö och högre effektivitet utan behov av ökad dragkraft
krone nyheter
XDisc 710 - Helsädesbord med integrerat transportchassi
XDisc 710 är den perfekta lösningen för hög effektivt och säkert arbete med helsädeshantering. Med sin breda arbetsbredd och ett integrerat transportchassi kan du förflytta maskinen snabbt och säkert mellan fält utan att behöva en separat transportvagn. Den nya designen säkerställer att transporten sker smidigt och enligt alla säkerhetsstandarder och lagkrav. XDisc 710 förbättrar även arbetsmiljön genom att minimera antalet gånger föraren behöver gå ut för att justera maskinen. Med denna maskin får du en effektivare arbetsdag, samtidigt som du bibehåller hög säkerhet och får en bekvämare arbetsmiljö.
krone xdisc nyhet
krone easycut r 450
EasyCut R 450 - Bredare arbetsbredd med optimerad balans
Med EasyCut R 450 kan du nu köra med en bakburen rotorslåttermaskin som inte bara ger dig bredare arbetsbredd, utan också bibehåller traktorns stabilitet. Den hydrauliska teleskopmekanismen är en unik lösning som gör det möjligt att justera maskinens motvikt med upp till tio plattor om 50 kg vardera (t.ex. frontvikter), vilket säkerställer jämn belastning på traktorns hydraularmar. Denna flexibla design gör det enkelt att anpassa maskinen efter däckstorlek och arbetsförhållanden, samtidigt som arbetsbredden maximeras. Effektbehovet hålls lågt, vid cirka 100 hk, tack vare en optimerad balans och en konstruktion som minimerar energiåtgången. Maskinen är också utrustad med ett horisontellt transportläge som gör den kompakt och lätt att förflytta mellan fält.
Vendro C 1340 - Ökad arbetsbredd med stabil drift
Vendro C 1340 är vändaren för dig som vill ha ökad arbetsbredd, utan att behöva kompromissa med stabiliteten. Maskinen är utrustad med ett robust och enkelt transportchassi som ger lång hållbarhet och enkel hantering. Det justerbara draget och flera kopplingsalternativ gör att du kan använda även lättare traktorer, tack vare en innovativ dragfjäder som omfördelar vikten bakom vändarens hjulaxel. Den här konstruktionen minskar risken för negativ vikt på draget, vilket i sin tur undviker lyftkraft på traktorn. Vendro C 1340 garanterar därför en jämn, stabil drift under alla förhållanden, samtidigt som du får fler meter i arbetsbredd för att öka produktiviteten även med en lättare traktor.
krone vendro c 1340
krone gx 360 plus
KRONE GX 360 PLUS – kompakt allround-transportvagn
KRONE lanserar nu GX 360 PLUS, den senaste modellen i GX-serien med en transportvolym på upp till 36 m³. Den är idealisk för små och medelstora företag som söker en flexibel och robust transportlösning. GX 360 PLUS erbjuder avancerade funktioner som KRONE PreSelect för enkel styrning av hydraulfunktioner, samt en innovativ bottenmatta för skonsam hantering av känslig last. Med valbara tömningsvalsar och möjlighet att anpassa däckalternativ, ger GX 360 PLUS hög komfort och säkerhet för både fält- och vägtransporter.
Presskontakt:
Anders Fridlund, VD Farmers First
+46 722 47 43 48