Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

Hållbarhet

För framtidens lantbruk

För oss är det viktigt att bidra till en hållbar framtid och ett effektivt lantbruk. Våra nya lösningar minskar utsläppen och förbrukningen av material, bidrar till en hållbar konkurrens på marknaden och gör det möjligt för fler tillverkare att nå ut till marknaden med innovativa maskiner som effektiviserar matproduktionen.
Om oss - Appen visas med gräs i bakgrunden

CO2-utsläpp

Innovationer effektiviserar

Med innovativa maskiner tillgängliga kan vi hitta rätt maskin för uppgiften och effektivisera våra arbeten på fälten. Ett redskap som kan göra flera saker i samma överfart minskar utsläppen samtidigt som du får en mindre jordpackning.
EasyDrill i fält

Konkurrens

Lantbrukare går i fält

För branschens framtid

Idag ökar priserna alltmer på maskiner och redskap inom lantbruksbranschen på grund av för låg konkurrens. De som drabbas av detta är lantbrukarna vilket leder till ökade produktionskostnader och därmed dyrare matpriser. Genom att öppna upp för en marknadsplats som släpper in fler varumärken på marknaden kan vi öka konkurrensen, driva på utvecklingen av innovativa maskiner och skapa fungerande värdekedjor för alla parter, tillverkare, verkstäder, lantbrukare och konsumenter.

Maskinlivslängd

Maskiner som håller längre och när det gäller!

Vår underhållstjänst togs fram för att effektivisera matproduktionen och bidra till färre driftstopp vilket leder till bättre miljöeffekt och bättre avkastning på skörden. Dessutom håller en välunderhållen maskin längre och ökad livslängd på maskinerna leder till färre nya maskiner, vilket är positivt för miljöbelastningen.
7 kom igång tips i appen

Materialförbrukning

Tillverkning vid order

Tillverkning vid order

Vår idé bygger på att maskiner tillverkas när en order kommer in. Det gör att vi har möjlighet att erbjuda ett större utbud av modeller utan begränsningar av lagerhållning. Dessutom kommer inte maskiner tillverkas i onödan vilket minskar materialförbrukningen.