Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

Vi är medlemmar i MaskinLeverantörerna!

Vi är glada att meddela att Farmers First är en del av branschorganisationen MaskinLeverantörernas lantbrukssektion. MaskinLeverantörerna är även kända som "ML" och är en betydande sammanslutning av etablerade tillverkare och återförsäljare i Sverige.

Vilka får vara medlemmar i ML?
ML är till för tillverkare, importörer och återförsäljare av maskiner och utrustning inom flera viktiga sektorer, inklusive bygg och anläggning, materialhantering, skogsbruk, lantbruk och vägunderhåll. Farmers First är stolta över att nu vara en del av lantbrukssektionen.

Fördelarna för våra kunder
Vårt medlemskap i ML innebär ett åtagande att följa föreningens stadgar och kvalifikationsbestämmelser. Detta är en försäkran om att våra kunder kan göra affärer med oss med förtroende och säkerhet. Medlemsskapet i ML säkerställer också att Farmers First har djup branschkunskap, välutbildad personal och följer höga standarder för affärsetik.

Tack för ert förtroende, nu ser vi fram emot fler spännande nyheter i framtiden!

Medlem i maskinleverantörerna

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Vi finns här för att svara på dina frågor! Kontakta oss via info@farmersfirst.se eller 040-22 32 50, alternativt via vår bokningssida där du kan få en djupare genomgång av maskinen över ett videosamtal av en produktspecialist.

Välkommen att höra av dig!

Frmers First Hero