Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

Om underhållstjänsten

Det ska vara enkelt att ta hand om sin maskin

När du köper en maskin från oss får du med en färdig underhållsplan i vår app som innehåller all information om maskinens underhåll som både du och din servicelämnare gör. Det finns bland annat en direktlänk till maskinens alla originaldelar så att du enkelt kan beställa reservdelar, och bilder från instruktionsboken så att det blir enklare att utföra underhållet. Det går också att lägga upp sina befintliga maskiner i underhållstjänsten för den som vill. En välskött maskin fungerar när den måste och dessutom får du på sikt ett bättre andrahandsvärde!
Farmers First underhållstjänst i appen

Stort värde med koll på underhåll

Förebyggande maskinunderhåll skapar möjligheter till en effektivare och lönsammare verksamhet. För att maskinerna ska fungera bättre är det viktigt att göra underhållsåtgärder vid rätt tillfälle och på rätt sätt. Det blir då möjligt att få koll på underhållet och spara pengar genom att undvika kostsamma reparationer och stillestånd. Här kan du se hur vi har räknat på det.

logga maskinunderhållet

Logga maskinunderhållet

Du kan spåra var, när och hur underhållet har blivit gjort och serviceloggen blir en värdehandling vid försäljning. Loggen med maskinunderhåll kan vid en försäljning överföras till den nya ägaren. 

intruktions- och servicebok

Service- och instruktionsbok

För att göra underhållet ännu enklare finns det bilder från instruktionsboken kopplade till de olika åtgärderna. Det gör att det blir enklare att utföra dem på rätt sätt. Du kan också hitta värdefulla dokument till maskinen här.
Gör en underhållsplan

Att göra en underhållsplan

Det går att ändra underhållsplanen så att den passar just din verksamhet som bäst. Om du vill lägga till fler maskiner väljer du enkelt bland tidsintervall och underhållsåtgärder för att skapa en plan.

Visste du att...?

Med 20 maskiner i verksamheten blir underhållsåtgärderna snabbt ett tusental unika moment att hålla reda på. Det blir svårt, till och med om man använder excel. För varje maskin finns det åtgärder som ska göras varje gång maskinen används, efter kanske 10, 50 eller 500 driftstimmar, veckovis, efter säsong och/eller årligen. Att hålla koll på alla dessa åtgärder, när de ska göras, instruktionerna för att inte missa exempelvis en fettnippel, och att dokumentera att åtgärderna blivit gjorda är nästan omöjligt utan ett bra systemstöd.