Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

Inbyte

Vi hjälper dig med inbytet!

Farmers First och alla våra servicelämnare förmedlar gärna kontakter och hjälper till med hanteringen av ditt eventuella inbyte. Idag finns det flera olika sätt att sälja begagnade maskiner på;

• Sälj via auktionsfirma eller en annonshemsida.
• Erbjud någon av våra servicelämnare att köpa ditt inbyte, alternativt hjälpa dig att sälja den åt dig via sin maskinförsäljning.
• Sälj den själv på traditionellt sätt i dina nätverk.

Om du väljer att gå genom oss på Farmers First kommer vi att hjälpa till med att lägga upp ditt inbyte på auktionssidor som vi samarbetar med. De kommer då ut på ett gårdsbesök för en värdering som en oberoende tredjehandspart så att du kan vara säker på att du får rätt betalt.

Vi samarbetar med Fabeo!

Fabeo arbetar för att revolutionera hur begagnade maskiner köps och säljs över hela världen. Deras team kommer från branschen och har därför betydelsefull kunskap om branschen. Även om affären är digital så tror Fabeo precis som vi på det personliga bemötandet och engagemanget i marknaden. Förutom att lägga upp auktionsobjekten på deras egna auktionssida kommunicerar de också ut via väl valda kanaler, både i Sverige och på flera plattformar utomlands för att få större räckvidd.

Kontakta oss

Frmers First Hero

Vill du veta mer?

Vi finns här för att svara på dina frågor! Kontakta oss via info@farmersfirst.se eller 040-22 32 50, alternativt via vår bokningssida där du kan få en djupare genomgång av maskinen över ett videosamtal av en produktspecialist.

Välkommen att höra av dig!