Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

Om Farmers First

Enkel & trygg maskinaffär - gjord för lantbrukaren!

Farmers First är ett svenskt företag som grundades för att modernisera maskinhandeln med lantbrukaren i fokus. Vi är i början på vår resa att ge alla lantbrukare bättre villkor genom att erbjuda en bredare produktportfölj från flera tillverkare, transparens i prissättningen och bättre konkurrens på marknaden.

Det ska vara enkelt att köpa och äga maskiner

Se hela utbudet och rätt priser på maskinerna, beställ reservdelar hem till gården och trimma maskinekonomin med underhåll - allt på ett ställe! Här på vår webb hittar du allt som behövs för att köpa en maskin, allt från matnyttig produktinformation till finansieringsavtal och reservdelar. Kontakta våra rådgivare när det uppstår några frågor på vägen.

Tillgängligt när du har tid

Vi har samlat all information på ett ställe för att du ska kunna hitta rätt maskin till din verksamhet när det passar dig. Våra produktpresentationer finns alltid tillgängliga på vår hemsida så att du kan läsa om fördelarna och effekten av deras tekniska lösningar när du vill. Där finns också tekniska specifikationer, bilder, videoklipp, broschyrer och pris. Det går också att hitta information om våra servicelämnare och finansieringslösningar.

Stort nätverk av servicelämnare

Maskinen tas om hand av en kompetent verkstad nära dig som får stöd av oss och fabriken. De stöttar med reparationer, reservdelar samt support vid maskinköp och under hela maskinens livstid! Häng med verkmästaren Jacob Nilsson på Agrizon Maskin AB i Ekeby när han tar emot en leverans av den självgående slåtterkrossen KRONE BiG M 450 CV som en kund köpt av oss på Farmers First.

Våra rådgivare svarar på dina frågor!

Vi finns tillgängliga över telefon, chatt, email och videosamtal för att ge dig den bästa supporten. Det går också att boka en tid med oss för möte, då ses vi antingen över teams eller så ringer vi upp dig på utsatt tid. När det behövs har vi tillgång till fabrikens experter som gärna hjälper till. Vi kommer även ut på gårdsbesök, maskinvisningar hos våra servicelämnare och anordnar demokörningar. Kontakta oss så hittar vi ett datum!
Tomas sitter med sin laptop och headset