Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

Kom igång För ANVÄNDARE

Steg för steg

Som användare kan du börja ta hand om de maskiner du bjudits in till direkt, både i appen och på webben. Du logga in med samma uppgifter på båda ställen. Följ steg för steg instruktionerna nedan för att komma igång och vill du få en övergripande presentation kan du titta på videon. Om du har en roll som Företagsledare kan du använda länken nedan för att komma till instruktioner för att lägga upp företag och bjuda in användare.

Steg 1

Skapa ett användar-ID

Första steget är att skapa ett konto, det gör du enkelt via länken nedan. I din profil kan du sedan lägga till din egen profilbild och justera din personliga information. Här kan du även se dina företagskopplingar om du har mer än en verksamhet kopplad till Farmers First och växla mellan dessa.

Se kort instruktionsfilm här.


Min profil i appen

Steg 2

Vad är Farmers First app

Ladda ner appen

Nästa steg är att ladda ner Farmers First-appen. Appen är gratis och du hittar den på Google Play och App Store.

Ange sedan dina inloggningsuppgifter, samma som på hemsidan, och logga in. När du väl är inloggad har du ett antal olika alternativ för att hantera ditt verktyg eller dina maskiner:

  • Utför underhåll.
  • Loggdrift.
  • Rapportera tid och enheter. Dokumentera fel eller problem, reparationer, uppgraderingar eller kostnader.
  • Se information om dina valda verkstäder.
  • Gå till administrationssidorna på webben.

Se kort instruktionsfilm här.

Steg 3

Välj maskin eller redskap

Börja med att klicka på knappen VÄLJ IMPLEMENT | MASKIN.

De verktyg och maskiner du har tillgång till listas och du kan enkelt välja dem genom att klicka på rätt verktyg eller maskin.

När du väl har valt redskap eller maskin är nästa steg att utföra underhåll.

Se kort instruktionsfilm här.

Klickar runt i Farmers First app

steg 4

Farmers First app

Registrera underhåll

För att utföra och registrera underhåll på ditt redskap eller din maskin klicka på symbolen med skiftnyckeln och skruvmejsel. Du får nu fram en översikt över ditt valda redskap eller maskins underhållsstatus och kan se vilka åtgärder som bör utföras och/eller vilka som är planerade härnäst. Du kan också se tidigare utförda åtgärder i aktivitetsloggen.

För att registrera ditt underhåll, välj det underhållstillfälle (intervall) du vill arbeta med. De åtgärder som är kopplade till underhållstillfället listas.
Du markerar en åtgärd som genomförd genom att klicka på den (åtgärden grönmarkeras). Vissa åtgärder kräver fotoverifikation och du uppmanas då att ta ett foto. Du kan också lägga till egna kommentarer.

När du är klar och har markerat alla åtgärder klickar du på "RAPPORTERA". Har du inte hunnit göra klart alla åtgärder kan du bara klicka "SPARA". Du kan då komma tillbaka och slutföra resterande åtgärder vid ett senare tillfälle.  

Se kort instruktionsfilm för att registrera drift samt utföra och registrera underhåll.