Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan
GKB

Kort om GKB

Stolt och robust

GKB är ett stort nederländskt entreprenadföretag. De bygger maskiner med fokus på användarens behov och önskemål. Det är en av anledningarna till att man använder ”THE WORKER IS KING” som sin pay-off på alla sina maskiner.

GKB-maskinerna är pålitliga och robusta maskiner som passar perfekt för den som skall underhålla grönytor på golfbanor och andra idrottsanläggningar. Det familjeägda företaget lägger stor vikt vid att varje GKB-maskin ska uppfylla de höga kvalitetskraven de själv har. GKBs maskiner produceras energineutralt i Nederländernas mest hållbara industrianläggning.

BKG

kundreferenser

"Precisionshantering på banan i alla dess aspekter"
De Enk Groen & Golf är nöjda med Combinator, Sandfiller och GKB:s sandspridningsmaskiner stoltserar med golfklubben Prize d’Eau i Tilburg. Vid första anblicken ser dessa maskiner ut som standardversioner, men de är berikade med flera anpassningar som De Enk anser nödvändiga. "GKB är bra på att omvandla våra idéer till arbetsteknik", säger Peter Koop, distriktschef för De Enk Groen & Golf i Drachten.
De Enk Groen & Golf
Salesmanager Willem Hak of John Deere dealer Kraakman Perfors B.V.
"Att arbeta tillsammans är att växa tillsammans"
Under sökandet efter ett nytt A-märke för sitt produktsortiment träffade Kraakman Perfors B.V. GKB Machines. ”Vi ville inte bara ha kvalitativt bra maskiner, vi ville också ha ett kvalitativt bra företag som passar oss. I GKB hittade vi det. Vi växer tillsammans. För vi jobbar tillsammans.”

Produktfilmer

Sandfiller SF120

Combiseeder

Sandspridare SP

Deep Tine Aerator