Produkten har lagts till i din varukorg

NYHET!

Vi släpper vår digitala maskinväljare!

Nu lanserar vi vår nya maskinförsäljningskanal som gör det möjligt för er att hitta all information ni behöver om maskinerna direkt från soffan - och snart kommer det även gå att köpa maskinerna digitalt med tillhörande finansierings- och serviceavtal.

Med den här nya marknadsplatsen får mindre redskapstillverkare tillgång till marknaden samtidigt som Sveriges lantbrukare får ett större utbud av innovativa maskiner. I vår webbhandel kommer dessutom alla reservdelar finnas tillgängliga att hitta och våra lokala verkstadspartners hjälper till med reparationer och service.

Farmers Firsts nya digitala maskinförsäljningsplattform kommer att göra det möjligt för lantbrukare att inom kort handla maskiner och redskap online och hitta allt de behöver på en plats, även service- och finansieringsavtal.

"Vi är glada över att kunna erbjuda lantbrukare i Sverige en förbättrad maskinförsäljningsupplevelse", säger Anders Fridlund och Roger Wahlberg, grundare av Farmers First. "Vi har arbetat hårt för att göra det enkelt för kunderna att hitta rätt produkt och göra köpet på ett tryggt och säkert sätt. Vi är övertygade om att vår nya digitala maskinförsäljningsplattform kommer att bli ett värdefullt verktyg för Sveriges lantbrukare".

I sortimentet finns redan nu maskiner och redskap inom entreprenad, lantbruk, grönyta, lastning och transport men planen är att utöka sortimentet i framtiden. Plattformen är också utformad för att vara användarvänlig, med enkel navigering och sökfunktioner som gör det enkelt för kunderna att hitta vad de letar efter.

Farmers Firsts digitala maskinförsäljningsplattform är nu tillgänglig här. För mer information, besök vår hemsida eller kontakta oss direkt på 040 – 22 32 50 eller sales@farmersfirst.se.