Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

Nyhet

Grainsense får positiva omdömen från spannmålexperter

Under förra sommaren hade vi förmånen att testa GrainSense-produkter i samarbete med SGS-kontoren i Rumänien, Lettland och Litauen. Målet var att utvärdera noggrannheten och funktionaliteten hos våra handhållna analyseringsinstrument inom ramen för spannmålsindustrin och samla intryck från våra kollegor. Efter flera veckor av testning var återkopplingen från SGS-specialisterna mycket positiv, vilket bekräftar vårt åtagande att leverera högkvalitativa lösningar för bedömning av spannmålskvalitet.
Grainsense i fält

GrainSense-handanalysatorn väckte intresse hos våra kollegor. Dess användarvänlighet och anpassningsförmåga till lokala spannmålsvarianter fick beröm av experterna. Här nedanför finns några uttalanden från användare.

GrainSense-handanalysatorn är praktisk och kan stödja olika dagliga uppgifter i spannmålskedjan. Vi testade noggrannhetsnivån och fann den mycket bra för en så liten enhet. Vi blev överraskade över verktygets kvalitet, som är mycket användarvänligt. Kalibreringar kan justeras utan ansträngning. En sådan enhet ger möjlighet att utöka de mobila möjligheterna att utföra snabba analyser både för spannmål och oljefrön.

Marinela Serban & Claudiu Iancu, Constanza-labbet

Jag var verkligen imponerad av GrainSense-analysatorn. Dess bärbarhet och ergonomiska design gör den otroligt användarvänlig, med enkelt underhåll och enkel hantering. Gränssnittet är intuitivt, och kalibrering är en enkel process; ingen särskild   träning krävs - att bara läsa användarhandboken var tillräckligt. Inkluderingen av Bluetooth-protokollet är en betydande fördel, särskilt för fältarbete, där en trådlös enhet är mycket bekväm. Dessutom säkerställer molntjänsterna integriteten hos insamlade data. Analysatorns precision är berömvärd, särskilt för en NIR-analysator; den är anmärkningsvärt noggrann. Jag vill också framhålla deras proaktiva kundvårdspolicy - de erbjuder enastående stöd till sina kunder.

Dmitry Yugay, divisionschef

Detta nya verktyg ser lovande ut. Mycket enkelt att använda och kan anpassas till olika miljöer, särskilt uppgifter som kräver högt tempo och höga mängder prover som ska testas inom en snäv tidsram. Idén att implementera AI-lärande för testaren i framtiden ser också lovande ut – möjligheten att köra de vanligtvis fysiska spannmålstesterna som kräver manuell bedömning genom testaren kommer potentiellt att spara upp till 80% av den tid som används för spannmålsbedömning

Alexey Gorbachev, koordinator

Denna positiva återkoppling understryker ytterligare GrainSense's senaste innovationers anpassningsförmåga och mångsidighet. GrainSense-teamet uttrycker sitt innerliga tack till våra kollegor på SGS för deras stora intresse, deras engagemang i testprocessen och deras värdefulla professionella insikter. Deras feedback stärker vårt åtagande att tillhandahålla tillförlitliga, noggranna och användarvänliga lösningar för bedömning av spannmålskvalitet.    

I framtiden förblir vi dedikerade att förbättra våra produkter och tjänster, vägledda av återkopplingen och erfarenheterna från experter som Claudiu, Marinela, Dmitry och Alexey. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med branschexperter och utmana gränserna för analys av spannmålskvalitet för en hållbar framtid inom livsmedelskedjan.  

Kort om Grainsense

Grainsense cloud data mobil

Exceptionellt tillförlitliga spannmålsanalyser direkt, var som helst!

Den handhållna mätenheten är den perfekta lösningen för dig som vill ha snabb och exakt mätning av dina grödor. Med den batteridrivna handhållna enheten kan du mäta fukt, protein och oljeinnehåll för en mogen gröda med samma teknik som i labb - direkt på fältet!

Deras Flow Analyzer kan du montera på tröskan eller i silon för att analysera spannmålet i realtid vilket gör det möjligt att maximera skördens kvalitet och lönsamhet. 

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Vi finns här för att svara på dina frågor! Kontakta oss via sales@farmersfirst.se eller 040-22 32 50, alternativt via vår bokningssida där du kan få en djupare genomgång av maskinen över ett videosamtal av en produktspecialist.

Välkommen att höra av dig!

Frmers First Hero