Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan
Infinicut

PRESSRELEASE

Infinicut golfbana

INFINICUT® Precision för Golfen

INFINICUT®-precision för golfbanor: BTME 2023 gav den perfekta lanseringsplattformen för det helt nya 22” golfdedikerade klippaggregatet från INFINICUT® – Designad för att möta kraven från den moderna Greenkeepern.

Kort om infinicut

Perfekt klippning alltid

 Infinicutmaskinerna är utvecklade av europeiska greenkeepers för europeiska greenkeepers. Med inställningsmöjligheter som är logiska för de som använder maskinerna. De kan vertikalskära, ultra grooma, vibro-borsta och skära groblad med Razor knivarna som finns på de utbytbara kasseterna TMSystem.


Infinicut

Så gör du för att byta kassetten

Kundreferenser

Wembley

"Tre saker som verkligen sticker ut för mig med INFINICUT®-maskinerna – en är batteritiden, en annan är mångsidigheten men kanske det största är balansen. Det svävande huvudet avläser planen, varje camber, varje liten rörelse och hela laget är mycket imponerade av det och det märks på kvaliteten på finishen."
- Karl Standley
Wembley
Wimbledon

Wimbledon

"Det här är några av de mest prestigefyllda tennisbanorna i världen, så vi vill ha den bästa utrustningen för att hjälpa oss att upprätthålla prestation i mästerskapet. Vi har sett en förbättring av kvaliteten på spelytorna sedan vi började använda INFINICUT® cylinderklippare."
- Neil Stubley

Santaluz

"INFINICUT® cylinderklippare har gjort det möjligt för oss att förbättra vår totala produktivitet. Detta har gjort det möjligt för besättningen att fokusera mer på det extra detaljarbetet som tar oss från bra till bra.”
- Jeff Miller
Fastighetsskötsel på golfbana