Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

Pressrelease

INFINICUT® Precision för Golfen

INFINICUT®-precision för golfbanor: BTME 2023 gav den perfekta lanseringsplattformen för det helt nya 22” golfdedikerade klippaggregatet från INFINICUT® – Designad för att möta kraven från den moderna Greenkeepern.
Turf Den nya klipparen innehåller många av de funktioner som blivit synonyma med det INFINICUT®-sortimentet och dessutom har den utrustats med ett omgjort ok, som gör hela klipparen till den bäst balanserade klipparen på marknaden, allt för att uppnå låga och exakta klipphöjder. Dessutom gör det nya oket att man får en bibehållen balans vid användning av borstar och groomers.

INFINICUT® 22” klippenheten har konstruerats för att passa de alltmer specifika krav för underhåll av golfbanor, och lovar ännu mer precision.

Tillsammans med INFINICUT®- klippare med flytande huvud blir det nya klippaggregatet en oslagbar kombination för konstanta klippresultat och konturföljningsförmåga.
Det nya klippaggregatet ifrån INFINCUT® (kända för justerbarhet och inställningsmöjligheter) behåller det ”färgkodssystem” för vinkelsättningen och BCD-justeringssystemen (med 0,1 mm klick). Men de nya aggregaten kommer också med fler nya funktioner som snabb och enkel demontering av understål för enkel service, slipning och underhåll.

Med fokus på kvaliteten på finishen är klippenheten utrustad med INFINICUTs SMARTCut™-cylindrar, tillverkade lokalt av Bor* (en halv-metall) bruten i Storbritannien och är dynamiskt balanserade för exakthet och noggrannhet. Det nya klippaggregatet kan naturligtvis utrustas med ett urval av borstar och groomers. Dessutom är allt fullt kompatibel med INFINI-Appen för trådlös inställning och styrning.

*Bor används i stållegeringar för att göra legeringarna hårdare och vid tillverkning avsett att tåla stora variationer i temperatur.
Som en kommentar vid lanseringen sa försäljningschef Vinny Tarbox: "Detta är ett riktigt spännande tillägg till INFINICUT®-sortimentet och återspeglar våra ambitioner på golfsidan. Vi har tagit den här klippenheten på olika tester under de senaste 12 månaderna och den här klippenhetens exakta precision och överlägsna prestanda har inte gått obemärkt förbi, vilket resulterat i beställningar redan från ett antal prestigefyllda klubbar. Efter det stora intresset för klippaggregatet i montern på BTME, längtar vi nu efter att kunna visa upp det för alla kunder."

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Vi finns här för att svara på dina frågor! Kontakta oss via sales@farmersfirst.se eller 040-22 32 50, alternativt via vår bokningssida där du kan få en djupare genomgång av maskinen över ett videosamtal av en produktspecialist.

Välkommen att höra av dig!