hero-image

BROOMEX BM-CMAX

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Den innovativa BROOMEX 'C-MAX' kombinerar det välkända BROOMEX-konceptet med en kraftig påskjuts-borste tillsammans med de patenterade sidohållarna, som håller kvar det borstade materialet på framsidan av borsten utan spill.

Ändborsten är aningen vridna för att hjälpa till med att dra ut materialet från till exempel en trottoarkant eller vägg och sedan skjuta materialet in mot borstens centrum. Detta säkerställer ett rent borstdrag även i besvärliga hörn utan risk för att borsten skadar väggen.

Arbetstiden för rengöring minskas ytterligare, när de retliga spill ränderna elimineras med nya BROOMEX 'C-Max'.

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

Wessex Farm Machinery grundades 1962 och tillverkas i Storbritannien. De står för utmärkt kvalitet på maskiner som är byggda för att klara krävande situationer med hög tillförlitlighet och hållbarhet. Målet var att tillhandahålla robusta och pålitliga maskiner, och det var framgångsrikt från början.

I sortimentet finns bland annat balupprullare, borstar, uppsamlare, tippkärror, klippare, vältar, saltspridare och jordfräsar.