Produkten har lagts till i din varukorg

hero-image

Lövsug GKB LC150

Kontakta oss

Pris från

185 200 kr

Exkl. moms

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av sportytor. GKBs Leaf-Clean samlar effektivt in fallna blad utan att använda en lövblås eller kratta som är tidskrävande. När du kör över planen med den här maskinen kommer mjuka roterande borstar sopa in bladen till ett specialdesignat justerbart inre sugmunstycke som förhindrar uppsugning av olika typer av ifyllnadsmaterial. Fördelarna med GKBs Leaf-Clean:
 • Uppsamlingsbehållaren töms med hjälp av en hydraulisk tippfunktion på valfri höjd.
 • Blixtsnabb och exakt lövborttagning.
 • Sopar och dammsugar i ett.
 • Förhindrar skador och borttagning av ifyllnadsmaterial.
 • Endast 1 person behövde för att använda maskinen.
 • Rymlig uppsamlingsbehållare (650-1000l).

Egenskaper

Användarens val!

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.
Hållbarhet
Leaf-Clean Funktion

Leaf-Clean Funktion

- GKB Leaf-Clean dammsuger upp löv, små grenar, klippspill och annat oönskat material från din plan.
- Tillval finns en manuell dammsugarslang för tuffa ytor och hörn.
- Stor uppsamlingsbehållare, 650 liter respektive 1050 liter beroende på modell.
- Ett specialdesignat inre sugmunstycke förhindrar uppsugning av granulat.
- De mjuka statiska borstarna i botten av maskinen sopar ihop de lösa bladen, in till en borstrotor som borstar upp löven till munstycket.
- Hydraulisk hög tippfunktion.

Teknisk Specifikation

 • Drivning sug fläkt Via PTO axeln
 • Drivning borste Hydrauldriven
 • Tillkoppling Bakre 3P lyften
 • Behov hydraulventiler 2xDA
 • Volym behållare 650 l
 • Arbetsbredd 1500 mm
 • Behov PTO effekt >30 hkr
 • Hydraulflödes behov 20 lmin

Övriga modeller

Galleri

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.