hero-image

DC

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av sportytor. Att noggrant rengöra konstgräsplaner är viktigt för att bibehålla en optimal spelbarhet. Oavsett om det gäller tennisbanor eller konstgjorda fotbollsplaner är en bra rengöringsmaskin viktig för en plan i toppskick. GKB Deep-Clean kan kopplas till din traktor som en allroundrengöringsmaskin, vilket gör att du kan rengöra konstgräs snabbt, noggrant och effektivt.

Deep-Cleanern kopplas på 2 minuter, så att du snabbt kan komma igång. Gummihjulen ser till att maskinen rullar försiktigt över konstgräsplanen och du kan ställa in djupet genom att vrida de 2 justeringarna in eller ut. Deep-Cleanern är lämplig för både lätt smuts (t.ex. löv) och lite tyngre smuts (avfall etc.). Allt samlas i en rymlig uppsamlingsbehållare som inte behöver tömmas efter varje körning.

Deep-Clean:
  • Arbetsbredd mellan 140 och 190 cm.
  • Arbetshastighet upp till 5 km/h.
  • 3 typer av siktar tillgängliga, från grova till fina.
  • Ska kopplas till traktorn med trepunktskoppling (kat I-II).

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.