hero-image

Renovator GKB RV160

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

163 000 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

SVERIGEVERSION

Denna version av Renovator 160 levereras i sitt standardutförande med 5 stycken roterande borstar.

Listpris denna konfiguration

163 000,00 kr

Exkl. moms

GÅ VIDARE

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

- Börjar det bli dags för en renovering av din konstgräsplan?

Behöver din plan nytt ifyllnadsgranulat eller bara är i behov utav en uppfräschning då granulatet packats för hårt?
-Då är GKBs Renovator maskinen som gör jobbet.


Fördelarna med Renovatorn är bland annat att minskar risken för skador hos spelarna eftersom konstgräsplanens fibrer reser sig igen efter körningen och blir mer dämpande, dessutom så gör Renovator ett fantastiskt djuparbete så att planen känns som ny igen.

Spelytorna kommer att hålla längre om du använder Renovatorn några gånger om året.

Genom att byta infyllnadsgranulat eller lätta på packningen kommer även dräneringen förbättras och alla fördelar som det har med sig. GKB Renovator 160:
 • Arbetsbredd på 160 cm
 • Kan anslutas med en trepunktskoppling (kat I och II).
 • Arbetsdjup på 5 cm som kan justeras genom att vrida in eller ut de två justerbara benen.
 • Du använda GKBs Quick-Brush för att borsta in fyllningen igen.
 • Efter att ha använd Renovatorn kan GKBs Infill Remover ta upp materialet för att kunna kassera det.

Egenskaper

Renovatorns Arbetsdjup

Renovatorns Arbetsdjup

Renovatorns arbetsdjubp justeras genom att skruva upp eller ner gummihjulen. Arbetsdjupet kan justeras ner till -5 cm.

Vid förvaring av maskinen viker man ner transportbenen så att Renovatorn vilar på däcken och benen.

Borstarnas Drivning på Renovator

Renovatorns borstrotorer drivs av Traktorns PTO, antalet borstar varierar beroende på modell. Borstarna roterar i motsatta riktningar dvs. den ena medsols och den andra motsols, på så sätt säkerställer man att allt fyllnadsmaterial borstas upp till ytan.
Borstarnas Drivning på Renovator
Tillvalet Fjäderbelastade Stål-Pinnar för Renovator

Tillvalet Fjäderbelastade Stål-Pinnar för Renovator

Borstskivorna kan bytas ut mot fjäderbelastade räfspinnar av stål.

De fjäderbelastade stål-pinnarna används huvudsakligen för att ta bort sand från hybridplaner, det här tillvalet kan dessutom med fördel användas för att bekämpa mossa och ogräs även på naturliga gräsytor.

Renovator och Resultaten

Renovatorn borstar upp det packade granulatet på ytan så att man lätt kan samla upp eller tvätta och borsta ner granulatet igen.

Konstgräsplanens fibrer får nu möjligheten att resa sig igen och det gör att planen känns som ny. Dessutom kommer planen att hålla längre om du använder Renovatorn kontinuerligt några gånger om året. Att använda Renovatorn frekvent innebär att du kommer att spara pengar:
 • Det blir mer lättarbetat och man behöver inte lika omfattande insatser veckovis.
 • Planen behåller sin rätta spelkaraktär över tid.
 • Man behöver inte lägga om spelytan lika ofta.
 • Renovator och Resultaten
  Användarens val!

  Användarens val!

  GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

  GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

  GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

  Detta är viktigt för GKB:
  -Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.

  Hållbarhet

  GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
  Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
  Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
  De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
  Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
  Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

  *GKB Machines är en del av GKB Group.
  Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.
  Hållbarhet

  Specifikation

   Påfyllare

  • Arbetsbredd 1600 mm
  • Arbetsdjup 0-50 mm
  • Tillkoppling Bakre 3P lyften, cat I-II.
  • PTO effekt behov 30-45 hkr
  • Transmissions typ PTO driven växellåda
  • Borstar, alternativ Fjäderbelastade Stål-Pinnar

  Övriga modeller

  Media

  Om tillverkaren

  GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

  GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

  Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

  "The Worker is King"
  Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.