hero-image

QB

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av sportytor. Med Quick-Brushen får du en komplett maskin till ditt dagliga underhåll av konstgräsplanen. Bortstråna är grova och styva vilket gör att man kan ha ett lite större mellanrum mellan stråna och på så sätt undvika att ifyllnadsmaterialet fastnar mellan dem. Höjden justeras enkelt vid transporthjulen så att du kan arbeta med önskat tryck. Genom att använda GKBs Quick-Brush förbättras dräneringen och de tekniska egenskaperna eftersin planen inte blir lika packad. Detta gör att planen känns som ny.

Borsten kopplas enkelt till din traktor med en standard trepunktskoppling och den har hydrauliska funktioner så att du kan använda den med nästan vilken traktor som helst. Du kan också anpassa Quick-Brushen med tillval efter dina önskemål så att den är anpassad för just din plan. Den kan exempelvis utrustas med en harv, en extra borste, en gummimatta och ett höjdjusteringsverktyg.

Fördelarna med borstens tillval:
  • Harven med fjäderbelastade tänder ser till att konstgräsfibrerna inte klibbar ihop.
  • Borsta ännu noggrannare med en extra borste.
  • Gummimattan ser till att ifyllnadsmaterialet jämnas ut och lägger sig i gräset. Detta kommer omedelbart att förbättra utseendet på ditt fält.
  • Ställ in höjden för att exakt bestämma borstkraften och därmed arbetsintensiteten. Du kan också använda borsten vid anläggning av konstgräsplaner.
  • Med vårt "flip-over-verktyg" drar du alltid borsten längs med arbetsriktningen. På så sätt kan du sopa in den nya fyllningen i din konstgräsplan ännu snabbare.

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.