hero-image

Aerator GKB AR100

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

78 900 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

SVERIGEVERSION

Denna version av Aerator 100 levereras i sitt standardutförande med ett extra tillval. I utrustningen ingår bland annat:
• Kan användas med gummi, sand och kork
• Uppsugningsset för damm

Listpris denna konfiguration

78 900,00 kr

Exkl. moms

GÅ VIDARE

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

AR100 liten och smidig:

När är AR100 rätt val?
 • När konstgräsplanen är obehaglig att springa och spela på
 • När bollen studsar som på asfalt.
 • När dessa problem måste lösas snabbt och smidigt.
 • När redskapet skall vara smidigt att ta med sig mellan olika ytor
Då är AR100 rätt val!

Hur fungerar då maskinen lite kortfattat?
 • Anslut maskinen till ditt dragfordon. På vilket sätt beror på vald modell, exempelvis via en bogserögla eller via trepunktskopplingen.
 • Kör de ytor som ska luftas.
 • Gradvis kommer den komprimerade konstgräsplanen att luckras upp.

Luftarens funktioner:
 • Bearbetningshastighet 10 km/h.
 • Med mjuk men kraftfullt luckras den komprimerad delen av konstgräsytan upp.
 • 2-Växlade Rullar sammankopplade.
 • Tillgänglig i olika modeller med 4, 6 eller 8 tandade rullar.
 • Maskinen tyngs ner med hjälp av vattentankar.
 • Lätt att koppla ihop med bogserögla eller trepunktskoppling (kat I eller II).

 • Tillval för dammborttagning: Potentiella dammpartiklar kommer att avlägsnas omedelbart.

Egenskaper

Aeratorns Tandade Rullar

Aeratorns Tandade Rullar

Kompakterade konstgräsplaner behandlas ofta med räfsa eller borste. Detta kommer tyvärr bara att fungera kortsiktigt eftersom det bara förbättrar dämpningen i de översta millimeterna. Problemet finns ju hela vägen till nedre delarna av granulatfyllningen.

Att luckra upp spelytan med en vanlig räfsa kommer att orsaka slitage och konstgrässtråna (fiberspetsarna) kommer att slitas, brytas av och dela på sig. Om du å andra sidan väljer Aeratorn så kommer detta problem inte att uppstå.

Aeratorns HårdmetallTänder med sina både mjuka och kraftfulla luckrande effekter (istället för att ”skrapa” spelytan med t.ex. räfspinnar) påverkar inte fibrerna.

De Självdrivna Tandade Rullarna är kopplade med en kedja till varandra med en lätt nedväxling. Genom denna nedväxling kommer rullarnas tänder bearbeta ytan i olika hastigheter och skapa en ökad luckrande effekt.

De Sporttekniska egenskaperna kommer att kunna bibehållas och komma tillbaka.

-Ytan känns som Ny igen!

Aeratorns Vattentankar

Aeratorn är utrustad med två separata vattentankar en främre och en bakre med en total volym på 50L.

Fyll tankarna med önskad mängd vatten för att öka vikten. Med den ökade vikten ökar marktrycket och det blir då enklare att komma ner på djupet och luckra upp en större del av det packade granulatet.
Aeratorns Vattentankar
Användarens val!

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.
Hållbarhet

Specifikation

  Reparation

 • Arbetsbredd 1000 mm
 • Arbetsdjup 0-35 mm
 • Arbetshastighet 7-12 kmh
 • Tillkoppling Bogserögla
 • Effektbehov 10-15 hkr

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.