Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

Nyhet

Växadagarna i Umeå 2024!

Vi är glada över att ha deltagit som utställare på årets Växadagar i Umeå tillsammans med våra servicelämnare Staffare och Johanssons Maskin!
Kor på äng
Med hela 380 deltagare blev det en fantastisk möjlighet att prata om Farmers First och hur vårt samarbete ser ut med våra lokala servicelämnare. Vi har mottagit många positiva reaktioner från lantbrukare som var nyfikna på vårt upplägg på Farmers First och utöver det har vi fått lyssna på många intressanta föreläsningar. Läs mer om eventet på Växas hemsida.

Tack till alla som besökte vår monter och delade sina tankar och erfarenheter med oss. Vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete och fortsätta berätta om vad vi gör för att stötta Sveriges lantbrukare!
gruppbild från Växadagarna
Från vänster i bilden: Fredrik Åberg från Johanssons Maskin, Marcus Häggman från Staffare och Jakob Söderberg från Farmers First. 

Kontakta oss

Frmers First Hero

Vill du veta mer?

Vi finns här för att svara på dina frågor! Kontakta oss via sales@farmersfirst.se eller 040-22 32 50, alternativt via vår bokningssida där du kan få en djupare genomgång av maskinen över ett videosamtal av en produktspecialist.

Välkommen att höra av dig!