Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

Nyhet

Vi inleder ett samarbete med Fabeo!

Vi kan nu glatt meddela att vi inlett ett samarbete med Fabeo som bedriver maskinauktioner online med fokus på trygga och hållbara maskinaffärer. Syftet med detta samarbete är att erbjuda våra kunder ett snabbt och smidigt sätt att hantera inbytesmaskiner på med så bra lönsamhet som möjligt.
fabeo logo Fabeo arbetar för att revolutionera hur begagnade maskiner köps och säljs över hela världen. Genom att använda deras innovativa plattform kan köpare nu enkelt och säkert köpa maskiner var de än befinner sig. Förutom att lägga upp auktionsobjekten på deras egna auktionssida kommunicerar de också ut via väl valda kanaler, både i Sverige och på flera plattformar utomlands. För oss är det av yttersta vikt att begagnataffärer görs med högsta grad av trygghet och enkelhet, och Fabeo levererar just detta. De bidrar till en hållbar affär både ur ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv.

Fabeos team kommer från branschen och har därför betydelsefull kunskap om branschen. Även om affären är digital så tror Fabeo precis som vi på det personliga bemötandet och engagemanget i marknaden. Dels för att kunna kontinuerligt förse oss alla med rätt marknadskunskaper, marknadstrender och kunna vara så korrekta och trovärdiga som möjligt i bedömningar och rådgivning.

Därför är vi verkligen glada över vårt samarbete med att utveckla köp och säljprocesserna av maskiner ihop med just Fabeo. Läs mer om Fabeo och deras innovativa plattform på www.fabeo.se!