Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

nyhet

Ny importör Krone över hela Sverige – digitalt!

Nu tar vi ett stort steg i lanseringen av vår moderna och innovativa distribution av lantbruksmaskiner med ett distributionsavtal med Krone. ”Det här är vårt första stora distributionsavtal med en välkänd tillverkare.” säger Roger Wahlberg, grundare av Farmers First. Att få möjligheten att sälja Krones maskiner i detta nya koncept är ett stort och viktigt steg som markerar en betydelsefull utveckling inom lantbrukssektorn. Från och med 1 december 2023 kommer vi att kunna erbjuda lantbrukare över hela Sverige en unik möjlighet att hitta Krones maskiner och köpa dem – helt digitalt och/eller i samråd med personal med kunskaper i lokala verksamheter. Försäljningen sker med stöd av produktexperter, fabrikens experter och ett verkstadsnätverk över hela landet som tar hand om kundöverlämning, underhåll och reparationer. Vi ser fram emot säljstarten 1 december 2023!

Följ oss på sociala medier för att inte missa lanseringen - vi finns både på Instagram och Facebook under användarnamnet @FarmersFirstSverige!

Krone-maskiner i fält

Vi svarar på dina frågor

Vad händer nu?

Från och med 1 december kommer du kunna köpa både maskiner och reservdelar på vår hemsida. Det kommer också finnas möjlighet för vårt verkstadsnätverk att vara återförsäljare av reservdelarna så att de kan finnas på ett lager nära dig. Fram till säljstart kommer vi att utveckla och lägga till information på vår hemsida, så kom gärna tillbaka och kolla in vad som händer under tiden.

Vi finns här för att svara på era frågor om vad det här innebär mer i detalj för dig och din verksamhet!

Kor på gård och Krone EasyCut