Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

Falsterbo Edition

Leverans av Sandpridare SPM400 till Falsterbo Golfklubb!

"Den stora behållaren gör att vi kan spara mycket tid och arbete genom att minska antalet påfyllningar av sand. Men det är inte bara kapaciteten som imponerade oss. Möjligheten att justera spridningsmönstret direkt från förarsätet och den innovativa utmatningsarmen som är monterad på den främre delen av sandspridaren för att enkelt fylla bunkrarna, gjorde det här valet självklart för oss."
Leverans - sandspridare till Falsterbo Golfklubb

GKB SPM400
Tallriksspridaren SPM400 är ett utmärkt exempel på GKBs fokus på användaren. Med en behållarkapacitet på 4000 liter (struket mått) och robust design och sammansättning ger GKB:s SPM400 dig många effektiva driftstimmar över en lång tid framöver. Dessutom ger GKB SPM400s kontrollbox dig full kontroll av arbetet medan du sitter kvar i traktorn. Läs mer om sandspridaren här!

En golfbana med prestige och historia
Falsterbo Golfklubb, som grundades 1909, är en av de äldsta golfklubbarna i Sverige. Denna anrika klubb har inte bara en rik historia utan också en framstående framtid. I Golf World's ranking av golfbanor 2021 rankades Falsterbo Golfklubb på den prestigefyllda 19:e platsen i Europa, vilket gör den till den högst rankade svenska banan i Europa.

Falsterbo Edition
Falsterbo Golfklubb har valt en maskin som är skräddarsydd för att passa deras unika krav. Maskin finns nu tillgänglig att beställa digitalt i samma utförande som en "Falsterbo GK Edition" på vår hemsida. Om det finns behov av annan utrustning hjälper vi gärna till med det, och inom kort kommer det vara möjligt att själv konfigurera en maskin för att säkerställa att den motsvarar just din verksamhets behov.

Kort om GKB

Stolt och robust

GKB är ett stort nederländskt entreprenadföretag. De bygger maskiner med fokus på användarens behov och önskemål. Det är en av anledningarna till att man använder ”THE WORKER IS KING” som sin pay-off på alla sina maskiner.

GKB-maskinerna är pålitliga och robusta maskiner som passar perfekt för den som skall underhålla grönytor på golfbanor och andra idrottsanläggningar. Det familjeägda företaget lägger stor vikt vid att varje GKB-maskin ska uppfylla de höga kvalitetskraven de själv har. GKBs maskiner produceras energineutralt i Nederländernas mest hållbara industrianläggning.

BKG