Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan
Strands, Dark Knight IZE, LED, Square, Bak/bromsljus
800631_img-4.jpg
800631_img-3.jpg
800631_img-2.jpg
800631_img-1.jpg

Strands, Dark Knight IZE, LED, Square, Bak/bromsljus

Art.nr: F01022853

Strands

Leveranstid: 3-5 Dagar

510,12 kr

Exkl. moms

Dark Knight IZE LED bak-/bromsljus är en klassiker i en ny, helsvart rustning. Fullmatad av självförtroende. Perfektion i varje detalj. Tilltalande från alla vinklar. Dark Knight IZE LED bak-/bromsljus väcker uppmärksamhet när du kommer och låter ingen smyga upp bakom dig. Det är ett helt nytt sätt att lyfta din passion och att uttrycka din kraftfulla sida på.

Dark Knight IZE LED bak-/bromsljus är E-godkänd i kvadratisk form med två funktioner i ett. Ett bakljus med integrerat bromsljus. Enkel att ha och göra med. Snabbmonterad och monteras bäst i gummihus. Håller hög kvalitet oavsett år eller miltal. Med mörktonad lins och perfektion i varje detalj. Ett självklart val för dig som vill leva ut din passion. 


EN KLASSIKER I NY RUSTNING

IZE LED finns i ert DNA. Nu kommer IZE LED i en ny skepnad. Vi välkomnar Dark Knight IZE LED bak-/bromsljus, E-godkänd i kvadratisk form med två funktioner i ett. Ett bakljus med integrerat bromsljus. Visar sig i en ny, helsvart rustning med mörktonad lins och matad med självsäkerhet. Skapad för att framkalla uppmärksamhet och att påvisa din väg framåt.

LÄTT ATT MONTERA

Bara för att det är nytt är det inte svårt. Dark Knight IZE LED bak-/bromsljus är enkel att montera och monteras bäst i gummihus. Kan kombineras hur du vill – enkelt eller dubbelt. Skapad för att ge en trygghet genom hög kvalitet som håller oavsett år eller miltal.

STARK GLÖD

Fullmatad med en mustig, djup och kraftfull röd ton. En glöd som sträcker ut sig och skapar en överväldigande solnedgång bakom dig. Utformad för att få dig att sticka ut oavsett vem du är.

Anmärkning ECE R10
IP-klassning 66
Serie Strands Dark Knight
Spänning (V) 24 V
Bredd (mm) 110 mm
CC 115 mm
Höjd (mm) 130 mm
Enligt förordningen ECE R7