Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan
Motorex Fluid 466, 5 liter dunk
motorex-liten-dunk3.png

Motorex Fluid 466, 5 liter dunk

Art.nr: F01042032

Motorex

Leveranstid: 5-7 Dagar

994,80 kr

Exkl. moms

Lösningsmedelsbaserat, bariumfritt korrosionsskydd som bildar en icke klibbig, vaxartad skyddsfilm. Vätskan är tixotrop, så den rinner / droppar inte när den appliceras på vertikala ytor. Rör om vätskan (skaka) efter en längre tids förvaring.

Användningsområden:
FLUID 466 är mycket mångsidig. Inom jordbruk, skogsbruk och byggnation är den särskilt lämplig för säsongsmässig avställning av fordon och maskiner, för att skydda håligheter och som underredesskydd, samt för vinterservice för att skydda mot saltvatten. FLUID 466 är också idealisk för att konservera halvfabrikat, enheter och verktyg. För utomhus- och inomhusförvaring. Bariumfritt långtids antikorrosionsvax för bevarande av alla metaller och håligheter. Skaka väl innan användning. Applicering genom doppning eller borstning.

FLUID 466 kan appliceras genom att doppa, rulla, borsta eller med tryckluft. Rekommenderad appliceringstemperatur för sprayapplicering 20°C - 35°C; Förvaringstemperatur 5 – 35°C

Om du vill spraya Fluid 466 rekommenderar vi att du späder den med 30 % med REX CLEANER. Vi rekommenderar även att spraya den med ett vertikalt munstycke. För att ta bort produkten rekommenderar vi INTENSIVE CLEANER med varmt vatten, CHASSI- OCH MASKINRENGÖRING med kallt vatten eller REX-CLEANER.

Produktfunktioner:
  • Bildar en icke klibbig vaxartad skyddsfilm som är fast vid beröring
  • Långsiktigt korrosionsskydd
  • Fri från barium
  • Fri från aromatiska kolväten
  • Tixotropisk
  • Torkar snabbt
  • Värmestabil skyddsfilm