hero-image

Swifterdisc XO_F

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

SWIFTERDISC XO_F är en universell produktlinje av tallrikskultivatorer, tillgänglig med en arbetsbredd från 4 till 7,5 meter. Denna tallrikskultivator var den första på marknaden med en integrerad axel, monterad framför de bakre vältarna. Konstruktionen ger en jämn viktfördelning, och därmed en hög maskinstabilitet och den tillhörande höga arbetshastigheten, väsentligt för att en tallrikskultivator ska fungera korrekt.

Media

Om tillverkaren

Bednar är specialister på produktion av jordbruksteknik för jordbearbetning, sådd, radodling, mulching, gödsling och hantering av skörderester. Redan från början har Bednar fokuserat på utveckling och produktion av breda maskiner; deras omfattande maskinportfölj gör det dock möjligt för dem att erbjuda en lämplig teknisk linje för alla jordbruksförhållanden och områdesstorlek. Du kan hitta Bednar-maskiner i mer än 39 länder i världen, som arbetar i olika klimat- och markförhållanden till full belåtenhet för sina ägare. Tillverkning sker i Tjeckien.