hero-image

BFR

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Lantbruksutrustning och lantbruksmaskiner som är byggda för krävande applikationer. Du kan minska ditt foderspill och foderkostnader med 20 % genom att använda Wessex balupprullare. Förutom att de är bekväma och enkla att använda och underhålla, är rundbalsupprullarna mångsidiga för att passa dib drift. Wessex Crossfire halmspridare skiljer sig från konventionella halmhackar eftersom den sprider halmen i balupprullningens riktning, med minimalt med damm och projektiler, och upp till tio meter. Prioritera säkerheten för både djuren och föraren på gården med en balupprullarna och halmspridare. Du sparar tid, pengar och spill.

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

Wessex Farm Machinery grundades 1962 och tillverkas i Storbritannien. De står för utmärkt kvalitet på maskiner som är byggda för att klara krävande situationer med hög tillförlitlighet och hållbarhet. Målet var att tillhandahålla robusta och pålitliga maskiner, och det var framgångsrikt från början.

I sortimentet finns bland annat balupprullare, borstar, uppsamlare, tippkärror, klippare, vältar, saltspridare och jordfräsar.