hero-image

Uppsamlare Wessex STX-180

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

180 460 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

STX-180: Med en arbetsbredd på 1,8 m och designad för att göra städ uppgifter enklare och snabbare.

Wessex STX 180: Den starka och enkla mekaniken i denna maskin gör att hästspillning, kvistar och annat skräp enkelt sopas upp och in i behållaren medan gräset drar nytta av borstens översvepning - En fördel som inte uppnås med vakuum-maskiner.

Wessex STX 180's kraftfulla hydraulcylinder tippar materialet från uppsamlingsbehållaren på en höjd av 1,5 m till en trailer, container eller i en hög på marken.

Raden av fjädrande stålpinnar framför borstrotorn krattar genom gräset och lossar skräp för att underlätta uppsamlingen.

Specifikation

  • Redskapstyp PTO driven städmaskin för paddock
  • Arbetsbredd 1800 mm
  • Spridarens bredd 2200 mm
  • Behållare, tömning Hydraulisk
  • Volym behållare 2250 l
  • Rotor typ Rotor med borts medbringare
  • PTO effektbehov 25 hkr
  • Varvtal PTO 540 rpm
  • Tillkoppling Dragögla

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

Wessex Farm Machinery grundades 1962 och tillverkas i Storbritannien. De står för utmärkt kvalitet på maskiner som är byggda för att klara krävande situationer med hög tillförlitlighet och hållbarhet. Målet var att tillhandahålla robusta och pålitliga maskiner, och det var framgångsrikt från början.

I sortimentet finns bland annat balupprullare, borstar, uppsamlare, tippkärror, klippare, vältar, saltspridare och jordfräsar.