hero-image

Dragmatta GKB SR400

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

57 000 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

SVERIGEVERSION

Denna version av Dragmatta 400 levereras med ett extra tillval. I utrustningen ingår bland annat:
• Hydrauliskt fällbara armar.

Listpris denna konfiguration

57 000,00 kr

Exkl. moms

GÅ VIDARE

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av sportytor. Efter en större jordbearbetning är GKBs Dragframe perfekt att använda för att att jämna ut ytorna. Eftersom dragramen har svetsade nätpaneler går den även att använda med sand. Dessutom har den två hydrauliskt fällbara sido-deck som gör att du får en arbetsbredd på 4 meter. De spiralformade stängerna på Dragframe är utvecklade på ett sådant sätt att de säkerställer ett jämnt resultat av din körning. Om du använder dragramen i kombination med vår Ecodresser behöver du inte lägga till någon ny toppdress. Ecodressern fräser upp dressjorden från det översta lagret i gräsmattan och Dragframen jämnar ut det.

Egenskaper

Dragramen

Dragramen

GKB Dragframe kopplas till din trepunktslyft Kat I-II. GKB Dragframe har två fällbara armar som kan öka arbetsbredden till 4 m.

Tillval

Som tillval kan man välja hydrauliskt fällbara armar.
Tillval

Specifikation

    Markberedning

  • Arbetsbredd 4000 mm
  • PTO effekt behov >25 hkr
  • Tillkoppling Standard 3P lyft, kat I-II

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.