hero-image

Sandmover GKB SM180

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

442 900 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av sportytor. Med GKBs Sandmover kan du jämnt lägga ut sand eller annat material på en yta. Materialet lastas enkelt i bunkern och matas ut via två fördelare till sandfördelningsvalsen. Därefter sprids materialet i ett jämnt skikt som enkelt kan justeras mekaniskt mellan 2-10 cm. GKB Sandmover 180:
 • Arbetsbredd på 1,8 meter och 5 m³ behållare.
 • Hydrauliskt manövrerad sandutloppsventil.
 • Sandavdelare lagertjocklek: mellan 2-10 cm.
 • Lätt att koppla med en bogserögla.
 • 4 breda ballongdäck för att belasta fältet så lite som möjligt.
 • Finns även radiella ballongdäck som alternativ.
 • Hydrauliska bromsar för de yttre hjulen kan läggas till.
 • Dikesfyllare och transportband (hydrauliskt justerbart) finns som tillval.

Egenskaper

Användarens val!

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.
Hållbarhet
Sandmover Markförberedelse

Sandmover Markförberedelse

 • Fyra ballongdäck för bra stabilitet och minskat marktryck, de yttre däcken går att få med hydraulisk broms.
 • Tjockleken av material (sand/grus/ jord etc.) går lätt att ställa från 2 cm till 10 cm.
 • Hydrauliskt transportband med arm för att kunna fylla igen diken.
 • Stor behållare 5 m³ eller 6 m³ beroende på modell.
 • Arbetsbredd mellan 180 cm eller 250 cm beroende på modell.
Första GKB Sandmover togs i bruk 1986 den har ständigt uppdaterats sedan dess och den solida byggkvaliteten hos denna maskin garanterar många års användning.

Specifikation

  Markberedning

 • Arbetsbredd 1800 mm
 • Volym behållare 5000 l
 • PTO effekt behov >90 hkr
 • PTO varvtal 540 rpm
 • Behov hydraulventiler 2xDA
 • Tillkoppling Dragögla
 • Behov hydraulflöde 50 lmin
 • Däcktyp 500/50R17 Mitas service AR-03 149D TL
 • Styrning spridning Hydraulic control

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.