hero-image

DM

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av sportytor. Har du en naturgräs idrottsplats eller golfbana där ytvatten ställer till problem? Förblir planen blöt för länge, vilket gör att du misslyckas med att uppnå önskade speltimmar? Och har du brist på tid eller budget för att stödja en totalrenovering? Med Drainmaster erbjuder vi den ultimata maskinen för att hantera dessa problem. Drainmastern har varit i kontinuerlig utveckling sedan 1985. Genom åren har konceptet förfinats ytterligare. Systemet är utformat för att förbättra och påskynda dräneringen av ytvatten, vilket ökar stabiliteten och kvaliteten på gräsbeståndet.

GKBs Drainmaster har roterande knivar som vertikalskär 4cm skåror med ett djup ner till 23cm. Materialet som skurits bort transporteras via ett transportband och ner i exempelvis ett släp och kan användas som dressningsjord. Samtidigt som maskinen vertikalskär fyller den i dräneringsskårorna med sand och ballongdäcken på Drainmastern trycker till toppen av dräneringen för minimala skador på ytan.

Resultatet av att arbeta med Drainmaster? Efter några veckor växer gräset över sandremsorna igen. Detta ger bättre dränering tack vare ett starkare gräsbestånd. På så sätt ökar du spelkapaciteten på sportgräset och minimerar spelskador. Nu kan ditt område fungera i många år framöver! För ett optimalt resultat, välj kombinationen med Combinatorn, så att ditt fält också blir snyggt jämnt.

Specifikation
  • 2 eller 3 parallella frästallrikar (med en arbetsbredd på 85 cm respektive 150 cm).
  • Arbetsdjup på inte mindre än 23 cm.
  • 1x dubbelverkande hydraulisk ventildjupreglering ledad.
  • 2x dubbelverkande hydrauliska ventiler för sidhjul och hjulsats.

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.