hero-image

Combinator GKB CB120

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

267 900 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

SVERIGEVERSION

Denna version av Combinator 120 levereras i sitt standardutförande med ett extra tillval. I utrustningen ingår bland annat:
• 44 fräsningsknivar.
• Höjdjustering i främre och bakre rullen.
• Justerbar rotorborste.

Listpris denna konfiguration

267 900,00 kr

Exkl. moms

GÅ VIDARE

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av sportytor. GKB Combinator utvecklades i slutet av 1990-talet tillsammans med Rotterdams kommun, och sedan dess har den utvecklats till den mest pålitliga gräsröjningsmaskinen på marknaden. Med Combinator kan du enkelt ta bort det översta lagret av ettårigt ängsgräs från en idrottsplats, utan att påverka rotsystemet. GKB Combinator är din multifunktionella, kraftiga fräsklippare: bearbetning och fräsning i en maskin! Så här ser ett arbetspass med vår gräsröjningsmaskin ut, GKB Combinator:
 • Kör Combinator bakom din traktor över sportplanen
 • Kultivatorerna skär det översta lagret av din åker utan att påverka rötterna.
 • Det malda materialet matas ut via transportbandet.
 • En kollega följer dig med en släpvagn och hämtar materialet.
 • Det uppfrästa organiska materialet kan återanvändas som kompost för din idrottsplats.
  • Det högkvalitativa stålhöljet på Combinatorn är av utmärkt byggkvalitet, vilket gör maskinen mycket hållbar. Maskinen körs på den unika patenterade Combirotorn, på vilken du kan fästa olika fräsbitar eller till och med skärknivar. Den multifunktionella fräsen erbjuder därför olika möjligheter:
   • Bekämpa/ta bort ettårig ängsgräs
   • Hybrid gräsfräsning
   • Fräsning av naturligt gräs
   • Skärning, även av icke-sydda hybridfält

Egenskaper

Användarens val!

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.
Hållbarhet
Skäralternativ Hybridplan

Skäralternativ Hybridplan

GKB Combinator kan användas för att ta bort ditt gräs på en hybridgräsplan utan att skada rötterna eller plastfibrerna. Arbetsdjupet är max 4 cm djupt.

Skäralternativ Gräs

Vid renovering utav din gräsyta kan GKB Combinator utrustas med L-formade knivar som skär bort gräset och lämnar kvar gräsrötterna i marken. Arbetsdjupet är ner till 4 cm.
Skäralternativ Gräs
Vertikalskärning

Vertikalskärning

GKB Combinator kan utrustas med raka knivar för vertikalskärning. Det organiska materialet som skärs bort kastas upp på tronsportbandet på utmatningsarmen så att materialet kan avlägsnas enkelt. Avståndet mellan knivarna är 25 mm eller 50 mm.

Konstgräsborstning

GKB Combinator kan utrustas med en borstrotor så att man kan borsta upp granulatet från planen till transportbandet och upp på utmatningsarmen så att granulatet lätt kan avlägsnas från planen.
Konstgräsborstning

Specifikation

  Borttagning

 • Arbetsbredd 1200 mm
 • Arbetsdjup fräsning och borttagning 0-50 mm
 • Arbetsdjup vertikalskärning 0-40 mm
 • Dimensioner arbetsläge (lxwxh) 1250x2900x1200 mm
 • Effektbehov 35-45 hkr
 • Min hydraulflöde 40 lmin
 • Användnings möjligheter combirotor Ja, genom att byta knivar.
 • Användning konstgräs Ja, genom att byta ut rotorn mot en roterande borste.

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.