hero-image

Vertikalskärare GKB VS120

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

159 600 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

SVERIGEVERSION

Denna version av VStrong 120 levereras med extra tillval. I utrustningen ingår bland annat:
• Uppsamlingslåda till VS120, 200 liter.
• Vertikal knivar 2 eller 4 mm.

Listpris denna konfiguration

159 600,00 kr

Exkl. moms

GÅ VIDARE

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Vill du effektivt bekämpa ogräs utan användning av bekämpningsmedel, eller vill du skapa förutsättningar för att väta, näring och luft lättare skall kunna tränga igenom thatch, nedfall och kompaktering? Vill du dessutom samtidigt förhindra uppkomsten av envist ettårigt ängsgräs? VStrong 120 passar perfekt för vertikalskärning av ondulerade fairways på golfbanor.

VStrong är optimalt utrustad för att ta bort ogräs, tack vare CombiRotorn. Detta är en motordriven skärrotor med vertikala kapskivor, på vilka skärblad är fästa. Rotorn roterar mot färdriktningen, gör en kraftfull skärrörelse och missar inte en centimeter. Tack vare sin smarta design är skärrotorn särskilt effektiv mot grundrotade ogräs. De robusta 3 mm tjocka stålrotorbladen skär genom de tjockaste rötterna utan ansträngning, med ett arbetsdjup ner till 5 centimeter.

Vertikalskärning är mycket viktigt för greenkeepers för att upprätthålla kvaliteten på sina idrottsplatser. Det förhindrar jordpackning i våta förhållanden samtidigt som de ytliga rötterna av ogräs klipps, vilket förhindrar ettårigt ängsgräs från att växa. Att arbeta med denna maskin resulterar i gräs av utmärkt kvalitet med hög fälttäckning och bra grobarhet.

VStrong erbjuder allt du behöver för att vertikalskära dina idrottsplatser ordentligt och effektivt! Maskinen har en robust konstruktion och utmärker sig i arbetshastighet och tillförlitlighet. Den går att köra upp till 12 km/h och har en arbetsbredd från 120 till 240 cm. VStrongen är dessutom av solid konstruktion vilket för att den har en lång livslängd. Den kopplas enkelt till en vanlig traktor via trepunktslyften. Som tillval går det även att välja till en uppsamlingsbehållare med hydrauliskt driven tippning, något som är optimalt på golfbanor.

Egenskaper

VStrong Rotorn

VStrong Rotorn

GKB vertikalskärare VStrong kommer med 3-millimeters skärknivar. Deras patenterade CombiRotor® drivs mot körriktningen och den kan skära ner till 5 cm. GKB VStrong drivs av växellådan och PTO-axeln.

Som tillval kan man beställa knivar som är 2 eller 4 mm tjocka.

VStrong Spridningslucka

GKB VStrong är utrustad med en hydraulisk spridningslucka som kan öppnas och stängas inne från hytten, så att du lätt kan bestämma din spridningsbild.

Som tillval till GKB VStrong 120 och 160 finns en hydraulisk uppsamlingsbehållare 400 respektive 500 liter.
VStrong Spridningslucka
Vertikalskärare för Green & Tee

Vertikalskärare för Green & Tee

GKB VStrong 120 och 160 är med sina arbetsbredder, låga vikter och uppsamlingsmöjlighet ett bra val för att vertikalskära områden där marktrycket är extra känsligt t.ex. Green & Tee.

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.
Användarens val!
Hållbarhet

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.

Specifikation

  Vertikalskärare

 • Arbetsbredd 1200 mm
 • Arbetsdjup 0-50 mm
 • Konfiguration knivar 2-4mm
 • Avstånd fräsknivar 25, 50 mm
 • Volym uppsamlare (tillval) 200 l
 • Effektbehov >40 hkr
 • Krypväxel krav
 • Tillkoppling Standard 3P lyft kat. II
 • Hydraulikbehov 1 lmin
 • Krav hydraulkopplingar 1xDA

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.