hero-image

VS

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av sportytor. Vill du effektivt bekämpa ogräs eller ett oljigt toppskikt, utan användning av bekämpningsmedel? Och samtidigt förhindra uppkomsten av envist ettårigt ängsgräs? VStrong passar perfekt för vertikalskärning av fotbollsplaner, idrottsplaner, cricketplaner och golfbanor.

VStrong är optimalt utrustad för att ta bort ogräs, tack vare CombiRotorn. Detta är en motordriven skärrotor med vertikala kapskivor, på vilka skärblad är fästa. Rotorn roterar mot färdriktningen, gör en kraftfull skärrörelse och missar inte en centimeter. Tack vare sin smarta design är skärrotorn särskilt effektiv mot grundrotade ogräs. De robusta 3 mm tjocka stålrotorbladen skär genom de tjockaste rötterna utan ansträngning, med ett arbetsdjup ner till 5 centimeter.

Vertikalskärning är mycket viktigt för greenkeepers för att upprätthålla kvaliteten på sina idrottsplatser. Det förhindrar jordpackning i våta förhållanden samtidigt som de ytliga rötterna av ogräs klipps, vilket förhindrar ettårig ängsgräs från att växa. Att arbeta med denna maskin resulterar i gräs av utmärkt kvalitet med hög fälttäckning och bra grobarhet.

VStrong erbjuder allt du behöver för att vertikalskära dina idrottsplatser ordentligt och effektivt! Maskinen har en robust konstruktion och utmärker sig i arbetshastighet och tillförlitlighet. Den går att köra upp till 12 km/h och har en arbetsbredd från 120 till 240 cm. VStrongen är dessutom av solid konstruktion vilket för att den har en lång livslängd. Den kopplas enkelt till en vanlig traktor via trepunktslyften. Som tillval går det även att välja till en uppsamlingsbehållare med hydrauliskt driven tippning, något som är optimalt på golfbanor.

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.