hero-image

Scarifier GKB VC120

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

214 900 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

SVERIGEVERSION

Denna version av V-Collect 120 levereras i sitt standardutförande med ett extra tillval. I utrustningen ingår bland annat:
• Standard med 22 vertikala skärblad 3 mm standard
• Uppsamlingsbehållare med hög tip funktion(1,4m)
• Vertikalknivar i 2mm eller 4mm tjocklek

Listpris denna konfiguration

214 900,00 kr

Exkl. moms

GÅ VIDARE

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av sportytor. Deras VCollector är optimalt utrustad för att ta bort organiskt material och ogräs tack vare GKBs unika CombiRotor. Denna kraftfulla rotor roterar mot färdriktningen för effektiv fräsning och en exakt skärrörelse. Skärrotorn är särskilt effektiv mot ogräs och använder kraftiga 3 mm stålblad för att utan problem skära igenom även de tjockaste rötterna på ett arbetsdjup ned till 5 cm. Bladen på VCollector är också monterade med vingar, vilket skapar ett luftflöde för att suga in det borttagna materialet i uppsamlingsbehållaren så att du får en ren finish. GKB har utrustat VCollectorn med en hydrauliskt driven tippfunktion av uppsamlingsbehållaren som gör hanteringen av det uppsamlade materialet enkel och snabb. Den går att köra upp till 12 km/h vilket betyder att du kan bearbeta din sportplan horisontellt och vertikalt på mindre än två timmar. Effektivitet är kärnan i VCollectorns funktioner, byggkvalitet och arbetshastighet. GKB VCollector 120:
 • Arbetsbredd 1,2 m.
 • Överlägsen byggkvalitet för oslagbar livslängd.
 • Bladen kan placeras med olika mellanrum, 2,5 eller 5 cm.
 • Ställ in och justera arbetsdjupet exakt och enkelt.
 • Välj bladens tjocklek från 2 till 4 mm.
 • Lätt att koppla till traktorer med minst 30hk via trepunktsfäste.

Egenskaper

Användarens val!

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.
Hållbarhet
Vcollector Knivarna

Vcollector Knivarna

Den solida byggkvaliteten hos denna maskin garanterar många års njutning.GKB Vcollector knivarna som sitter på Combirotorn kommer som standard i 3 mm tjocklek och kan skära ner till ett arbetsdjup av 5 cm. Avståndet mellan knivarna är standard 5 cm, men kan monteras med 2,5 cm mellanrum. Som tillval finns även 2 mm och 4 mm knivar. Knivarna är tillverkade i karbonstål med tungstensspets. Arbetshastigheten kan vara upp till 12 km/h.

Vcollector Uppsamlingsbehållare

GKB Vcollector är utrustad med en uppsamlingsbehållare. Uppsamlingsbehållarna är 400 respektive 530 liter beroende på modell. GKB Vcollector är utrustad med en Hyudraulisk tippfunktion på 150 cm.
Vcollector Uppsamlingsbehållare

Specifikation

  Vertikalskärare

 • Arbetsbredd 1200 mm
 • Arbetsdjup 0-50 mm
 • Konfiguration knivar 2 - 4 mm
 • Avstånd fräsknivar 2.5, 50 mm
 • Effektbehov >40 hkr
 • Volym uppsamlare 400 l
 • Krypväxel krav
 • Tillkoppling Standard 3P lyft, kat. I - II
 • Krav hydraulkopplingar 1xDA

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.