hero-image

VC

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av sportytor. Deras VCollector är optimalt utrustad för att ta bort organiskt material och ogräs tack vare GKBs unika CombiRotor. Denna kraftfulla rotor roterar mot färdriktningen för effektiv fräsning och en exakt skärrörelse. Skärrotorn är särskilt effektiv mot ogräs och använder kraftiga 3 mm stålblad för att utan problem skära igenom även de tjockaste rötterna på ett arbetsdjup ned till 5 cm. Bladen på VCollector är också monterade med vingar, vilket skapar ett luftflöde för att suga in det borttagna materialet i uppsamlingsbehållaren så att du får en ren finish.

GKB har utrustat VCollectorn med en hydrauliskt driven tippfunktion av uppsamlingsbehållaren som gör hanteringen av det uppsamlade materialet enkel och snabb. Den går att köra upp till 12 km/h vilket betyder att du kan bearbeta din sportplan horisontellt och vertikalt på mindre än två timmar. Effektivitet är kärnan i VCollectorns funktioner, byggkvalitet och arbetshastighet.

GKB VCollector:
  • Finns i 2 arbetsbredder – 1,2 m och 1,6 m.
  • Överlägsen byggkvalitet för oslagbar livslängd.
  • Bladen kan placeras med olika mellanrum, 2,5 eller 5 cm.
  • Ställ in och justera arbetsdjupet exakt och enkelt.
  • Välj bladens tjocklek från 2 till 10 mm.
  • Lätt att koppla till traktorer med minst 30hk (1,2 m-modell) eller minst 40hk (1,6 m-modell), via trepunktsfäste.

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.