hero-image

Topair GKB TA160

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

159 600 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av sportytor. Som banchef är dina dagliga aktiviteter fokuserade på att hålla idrottsplanen i utmärkt skick. Du vill ha en jämn sportplan och kunna återställa den till utmärkt skick. Dessutom kan naturligt gräs inte växa utan syre, därför blir luftningen av det övre lagret en nödvändighet. Top Air har en specifika form och design som säkerställer att det finns minimal friktion mellan bladen och spelytan, vilket kommer att minska effektförbrukningen. Maskinen använder Evolente®-blad, som är utvecklade av GKB på ett sådant sätt att det minimerar den brytande effekten i det övre lagret samtidigt som det förblir slätt. Istället för bladen kan du montera skärblad vilka gör det möjligt att bekämpa vita larver. Det går att fylla tryckvalsen med vatten för att anpassa vikten så att planen kan packas i olika grad. GKB Topair 160:
 • Arbetsbredd 160 cm.
 • Arbetshastighet upp till 10 km/h.
 • Kan kopplas till trepunktskoppling (kat. II).
 • Arbetsdjup 16 cm.
 • GKB har utvecklat Topair från viljan och ambitionen att göra underhållet av spelytan hållbart.

Egenskaper

TopAir Rotorn och Välten

TopAir Rotorn och Välten

TopAir är utrustad med en vält och Evolvente®-knivar. Formen på knivarna är konstruerade på ett sätt så att TopAiren knappt spiller något organiskt material när du luftar. Arbetsdjupet justeras via den hydrauliska välten. För att öka marktrycket fyller man välten med vatten.
 • TA120 165 liter
 • TA160 230 liter
 • TA200 300 liter
 • TA240 360 liter

TopAir Skärblad

TopAir kan utrustas med speciella skärblad för att bekämpa vita larver.
TopAir Skärblad
TopAir Resultat

TopAir Resultat

Efter luftning med TopAir är skadorna minimala på din spelyta och spelytan är redo att användas direkt efter arbete.

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.
Användarens val!
Hållbarhet

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.

Specifikation

  Vertikalskärare

 • Arbetsbredd 1600 mm
 • Arbetsdjup 0-160 mm
 • Effektbehov 40-60 hkr
 • Krypväxel krav
 • Tillkoppling Bakre 3P lyften cat II
 • Hydraulikbehov 20 lmin

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.