hero-image

Sandfiller GKB SF120

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

335 700 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

GKB SF120:
3 ARBETEN I EN ÖVERFART!
1. Vertikalskärning
2. Uppsamling av restmaterial
3. Direkt och exakt sandfyllning i skårorna
Om man dessutom blandar gräsfrö eller gödning i sanden så får man ett fjärde moment med i samma överfart...
Arbetsmoment som med traditionella metoder kräver upp till 6 personers insatser.

Få allt gjort i en och samma körning!
GKB SandFiller SF120 är en mångsidig maskin som med fördel hjälper till med olika delar i ditt skötselprogram. Om du exempelvis bara vill vertikalskära och samla upp det utskurna restmaterialet så går det utmärkt att använda maskinen utan sandfunktionen. Eller om du vill rationalisera 4 arbeten i 1, så går det till exempel utmärkt att blanda i gräsfrön i den torra sanden för att på så sätt precisionsstödså.

Knivrotorns knivhållare är utformade i ett speciellt utförande med vingar kopplade till knivhållarna som tillsammans med rotorns rotation skapar en kraftig luftström som slungar det utskurna materialet upp till den tippbara behållaren. När behållaren blivit full kan den enkelt tippas hydrauliskt i sidled för att tömmas, sandbehållaren kan då samtidigt fyllas på med torr sand och sedan är SandFillern redo att användas igen.

GKB SandFiller SF120: Sparar både Tid och Personal.
Greenkeepers är alla väl medvetna om att Vertikalskärande, Uppsamling av utskuret material och sedan Dressning med sand för att fylla skårorna, är den mest använda och beprövade kombination för att förhindra Thatch-problem, och samtidigt vet man att det är personalintensivt, tidsödande och stör spelet...
- Varför inte göra hela arbetet samtidigt i ett arbetsmoment?

Egenskaper

SandFiller - så här fungerar den

SandFiller - så här fungerar den

1. Först gör rotorn med sina skärande knivar slitsar i gräsytan.(knivarna kan beställas i 2, 3 eller 4 mm tjocklek)
2. Det utskurna materialet blåses upp i uppsamlingsbehållaren av vingarna (vingarna sitter monterade på knivhållarna)
3. Maskinen fyller sedan igen slitsarna med rätt sandmängd (justerbart). Sandpåfyllninger sker genom ett brett hydrauliskt drivet sandtransportband och en sandfyllningsenhet i rostfritt stål.
4.Slutligen trycker två oscillerande rullar ner på och jämnar ut gräsytan.

-Efter arbetet kommer de nyskurna och dressade Greener, Tee:s eller Fairways snabbt att vara tillgängliga för spel igen.

Specifikation

  Vertikalskärare

 • Arbetsbredd 1200 mm
 • Arbetsdjup 20-40 mm
 • Konfiguration knivar 2, 3 eller 4 mm knivbredd
 • Avstånd fräsknivar 25-50 mm
 • Volym sandbehållare 120 l
 • Effektbehov 40-60 hkr
 • Volym uppsamlare 400 l
 • Krypväxel krav
 • Tillkoppling Den bakre 3-Punktslyften
 • Hydraulikbehov 20 lmin
 • Krav hydraulkopplingar 1 x SA + Fri retur, 1 x DA

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.