hero-image

SF

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

För dig som greenkeeper är det primära målet att skapa perfekta spelytor från green till tee. SF120 är utvecklad för att hjälpa dig att förverkliga detta mål. Den kombinerar vertikalskärning, borttagning av material och direkt sandfyllning i en och samma körning, en process som med andra metoder som finns på marknaden kräver upp till 6 personers arbete.

SF120 är en mångsidig maskin och hjälper med fördel till vid olika tillfällen i ditt skötselprogram. Om du exempelvis vill vertikalskära och samla upp det överblivna materialet så går det utmärkt att använda maskinen utan sand påfyllning genom att stänga kranen och lämna sandbehållaren tom på sand. Eller om du vill rationalisera 4 arbeten i 1, så går det utmärkt att blanda i gräsfrön i den torra sanden för att på så sätt precision stödså i samma körning.

Slitsrotorns knivfästen har ett speciellt utförande med vingar kopplade till knivarna som tillsammans skapar en kraftig luftström som flyttar materialet till tippbehållaren. När tippbehållaren sedan blivit full kan den enkelt tippas hydrauliskt i sidled för att tömmas, sandbehållaren kan samtidigt fyllas på och då är SF120 redo att användas igen.

Greenkeepers är väl medvetna om att vertikalskärande och sandfyllning är en välbeprövad kombination för att förhindra thatch problem och samtidigt förbättra dränering och rottillväxt. Varför inte göra båda arbetena samtidigt i ett arbetsmoment? Det spar tid och ger en avsevärt snabbare återgång till full spelbarhet.

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.