Produkten har lagts till i din varukorg

hero-image

Combitool CT120

Kontakta oss

Pris från

86 000 kr

Exkl. moms

Beskrivning

Mångsidigheten hos Combitool CT120-maskinen är central och enkel bearbetning av gräsmattor är en av funktionerna. Combitool gör så att gräsplanen blir i toppskick snabbt och enkelt. Till viss del ersätter Combitool flera maskiner. De monterade redskapen är snabbt och enkelt utbytbara, arbetshöjden justeras individuellt och enkelt per redskap.

Egenskaper

Combitool Ramen

Combitool Ramen

GKB Combitools ram är basen för maskinen och kopplas med trepunktslyft Kat. I-II. För att öka marktrycket kan extra vikter läggas på GKB Combitools ovansida. Med GKB Combitool kan du utföra flera arbetssätt på samma gång. Maskinen levereras som standard med Borste, Räfspinnar, Stjärnkniv och vält. Man kan helt bestämma hur maskinen skall se ut.

CombiTool Borsten

GKB Combitool borste sitter som standard längst fram. Borsten är justerbar så att man lätt kan bestämma arbetshöjd och resultat. Bortstråna är grova och styva vilket gör att man kan ha ett lite större mellanrum mellan stråna och på så sätt undvika att t.ex. ifyllnadsgranulatet fastnar mellan dem.
CombiTool Borsten
Combitool Räfspinnarna

Combitool Räfspinnarna

GKB Combitool Räfspinnarna kommer i två sektioner som fästs på GKB Combitool-ramen med bultar. Det går inte att justera höjden på räfspinnarna.

Combitool Stjärnknivarna

GKB Combitool är utrustad med Stjärnknivar. Stjärnknivarna kan man lätt ställa i höjdled så att man får rätt arbetsdjup(max 5cm). Stjärnknivarna är designade så att de skall göra så lite slitage på din spelyta.
Combitool Stjärnknivarna
Combitool Tallrikskniv

Combitool Tallrikskniv

Istället för Stjärnknivarna kan man välja Tallriksknivar till GKB Combitool. Tallriksknivarna kan lätt ställas in så att man får rätt arbetsdjup (max 5 cm).

Combitool Vält

Lägst bak på GKB Combitool sitter en vält. Vältrullen ser till att arbetsdjupet blir konstant och jämnar ut spelytan efter arbetet. Välten kan justeras i höjdled.
Combitool Vält
Användarens val!

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.
Hållbarhet

Teknisk Specifikation

  • Kräver hydraulventiler (traktor) antal: Används ej
  • Tillkoppling Bakre 3P lyften, cat. I - II
  • Hydraulisk arbets-djupinställning
  • Arbetsbredd 1200 mm

Övriga modeller

Galleri

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.