Produkten har lagts till i din varukorg

hero-image

LeafReducer GKB LR150

Kontakta oss

Pris från

560 500 kr

Exkl. moms

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av ytor.

-I jakten på att effektivisera grönyteskötsel så har GKB nu plockat fram den innovativa och miljöpositiva LeafReducern.

Den Nya och Unika GKB LeafReducer LR150
Med GKB:s LR150 så slipper man både kostnader och transporter kopplade till avfallsdeponering och annan hantering, vilket i båda fallen också ger en CO2-reduktion på upp till 65%.

Efter att löven krossats och mulchats så sprids det finfördelade materialet åter ut över dina ytor. Förmultningsprocessen startar omgående och redan efter ett par dagar så har materialet brutits ner och försvunnit ner som näring till din gräsyta. -LR150 kan med fördel användas på alla Grönytor, exempelvis i Parker, Idrottsplatser och på Golfbanor.

Arbetshöjden är justerbar, så att områden med både kortare och lite längre gräs kan köras.

Återförandet, Utflödet och Utspridningen
De finfördelade Mulchade löven sprids ut med den hydrauliskt drivna tallriksenheten bakom maskinen och spridningsbilden kan enkelt regleras för att passa området man arbetar i (De Mulchade löven kan väljas att spridas antingen på bredden, till vänster eller till höger).

Egenskaper

Hur LeafReducern Fungerar:

Hur LeafReducern Fungerar:

- Löven skopas upp med slagor och sugs sedan vidare upp i turbinen.
- Turbinen ser till att löven mulchas en första gång.
- Därpå kastas de grovt mulchade löven in i hammarkvarnen, där slås löven i sönder till en fin kompost.
- Efter det sprids den fina komposten ut med hjälp av spridarenheten.

- Den inbyggda säkerhetsmekanismen säkerställer att skadliga och hårda material så som stenar inte hamnar i maskinen.

Miljösmart

Miljösmart

Teknisk Specifikation

  • Spridare Hydrauliskt driven spridartallrik
  • Tillkoppling Standard 3-Punktslyft Kategori I-II
  • Drivning rotor PTO
  • Arbetsbredd 1500 mm
  • Behov PTO effekt >60 hkr

Galleri

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.