hero-image

TopDrop Dresser GKB TD330

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

404 700 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

GKB TopDrop brush dressar hjälper banchefer och banskötare över hela världen att fördela allt möjligt material exakt och jämnt över sina spelytor.

Hur fungerar TopDrop?
- Fyll sandbehållaren med önskat material
- Ställ in hastigheten på sandborsten och doseringsventilen för önskad skikttjocklek.
- Kör ut till ytan som skall dressas med din TopDrop bakom din traktor
- Slå på Transportbandet som leder sanden till den mekaniskt justerbara doseringsventilen
- Doseringsventilen öppnar och släpper igenom sanden. Under tiden kan du justera in borsten.

Funktioner och varianter
- Finns från 1,3 m³ till 3,3 m³.
- Arbetsbredd från 140 till 200 cm.
- Hydrauliskt driven hastighetsjusterbar borste.
- Lätt att koppla till din traktor med en bogserögla.
- Mekaniskt justerbar doseringsventil.

Egenskaper

TopDrop effektiv toppdressing

TopDrop effektiv toppdressing

Det högkvalitativa materialet och den solida byggkvaliteten hos denna maskin garanterar många års njutning.
BorstDressaren är användarvänlig och förbättras kontinuerligt med feedback från våra användare. Du kommer att märka detta i följande egenskaper:

- Svängbart hjulset med fyra ballongdäck för bra stabilitet.
- Dressmängden är justerbar genom den hastighetsjusterbara borsten.
- 330-versionen kan användas på allmän väg (finns med påskjutsbroms och hydraulisk broms).

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.
Användarens val!
Hållbarhet

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.

Specifikation

  Dresser

 • Arbetsbredd 200 mm
 • Volym sandbehållare 3300 l
 • Max axeltryck 8000 kg
 • Däcktyp BKT 400/60-15.5
 • Utlastnings transportör
 • Effektbehov 50-60 hkr
 • Krav hydraulik 25 lmin
 • Behov krypväxel
 • Tillkopplingstyp Dragögla
 • Transport allmän väg
 • Hydraulisk styrning Transportmatta
 • Behov hydraulventiler 1xDA

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.