hero-image

SP

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Sandspridarna i SP-serien är ett utmärkt exempel på GKB's fokus på användaren. Med behållarkapacitet av tre olika storlekar som varierar från 1 m³ till 4 m³ (struket mått) och robust design och sammansättning ger GKB:s SP dig många effektiva driftstimmar över en lång tid framöver. Dessutom ger GKB SP:s kontrollbox full kontroll och översikt av arbetet medan du sitter kvar i traktorn.

Både SP och SPM modellerna har flera smarta funktioner som underlättar arbetet;
Till exempel så är behållaren utformad så att överskottsvattnet enkelt kan avdunsta, syre kommer in i materialet och mindre organiskt material kan bildas. Detta resulterar i torrare och renare sand (minskad risk för kontaminering i gräsytorna.)

Sanden transporteras bakåt till en doseringsventil med hjälp av ett robust transportband som kan hastighetsjusteras steglöst ifrån kontrollboxen (doseringsventilen finns även den som hydrauliskt steglöst manövrerad). De dubbla, steglöst hastighetsjusterbara och hydrauliskt drivna spridartallrikarna är justerbara på flera punkter, vilket innebär att du kan skapa den perfekta spridningsbilden av din sand.

SP levereras med fyra svängbara ballongdäck som standard, allt för att säkerställa en perfekt viktfördelning på din idrottsplats eller golfbana.

SP230-400 kan alla fabriksutrustas med ljus och bromsar godkända för vägtransporter.

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.