hero-image

InfillRemover GKB IR120

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

267 900 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

SVERIGEVERSION

Denna version av InfillRemover 120 levereras i sitt standardutförande utan extra tillval. I standardutrustningen ingår bland annat:
• Enkel höjdjustering i främre och bakre rulle
• Justerbar styvhet i rotorborsten beroende på vilket ifyllnadsmaterial som ska tas upp

Listpris denna konfiguration

267 900,00 kr

Exkl. moms

GÅ VIDARE

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Vill du rengöra eller byta ut lagret av SBR gummigranulat från din konstgräsplan? Med GKB InfillRemover kan du samla upp och ta bort förorenad eller sliten fyllnadsmaterial i ett drag. Därefter kan du rengöra och återanvända konstgräsgranulatet eller fylla på med nytt.

InfillRemover kan användas på såväl nya planer som på äldre kraftigt packade planer.

GKB InfillRemover fungerar med en unik borste vars styvhet är justerbar. Detta gör att du kan köra även på de mest packade sportplanerna med GKB InfillRemover.

Beroende på sportplanen kan hela ifyllnadsmaterialet tas bort i en körning.
De roterande borstarna som tar in granulatet som sedan transporteras uppåt till transportbandet. Samla sedan upp materialet med hjälp av en parallellförare och till exempel en stor säck.

En av de många fördelarna med InfillRemover är till exempel att arbetsdjupet på båda rullarna enkelt kan justeras genom att använda två vevhandtag framtill på maskinen.

Du kan alltså med fördel använda transportbandet under körningen, med transportbandet skickar du materialet till det du använder för att samla upp det borttagna materialet i och från din konstgräsplan.

GKB InfillRemover IR120:
 • Arbetsbredd 120 cm.
 • Unik borste med justerbar+C110 styvhet.
 • Transportbandet är vändbart.
 • Kopplas till din traktors trepunktskoppling (kat II)

Egenskaper

Användarens val!

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.
Hållbarhet
Infill Remover Konstgräsgranulat

Infill Remover Konstgräsgranulat

GKB Infill Remover är utrustad med en borstrotor så att man kan borsta upp granulatet från planen och upp på transportbandet och upp på utmatningsarmen så att granulatet lätt kan avlägsnas från planen. Arbetsdjupet är ner till 5 cm djupt.

Infill Remover Justering Borste

GKB Infill Removerns borste är justerbar så att man själv kan bestämma styvhet på borsten. Via skenan (se bild) kan man lossa skruven och skjuta borsten upp eller ner. På så sätt ändras styvheten, och man kan arbeta på både gamla kompakta som nya planer. Oavsett om man har Gummi, Kork eller sandgranulat så borstar GKB Infill Removern upp granulatet.
Infill Remover Justering Borste

Specifikation

  Samlare

 • Arbetsbredd 1200 mm
 • Arbetsdjup 0-50 mm
 • Dimension arbete (L x W x H) 1250x2900x1200 mm
 • Effektbehov 35-45 hkr
 • Tillkoppling Bakre 3P lyften cat II
 • Roterande borste specifikation Borstens styvhet kan justeras

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.