hero-image

TopClean GKB TC180

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

108 300 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

SVERIGEVERSION

Denna version av TopClean 180 levereras i sitt standardutförande. I utrustningen ingår bland annat:
• Uppsamlingsbox med kapacitet för 26 liter.

Listpris denna konfiguration

108 300,00 kr

Exkl. moms

GÅ VIDARE

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

TopClean TC180 med en arbetsbredd på 180 cm, är en helmekanisk maskin som tar bort all slags smuts från ytskiktet på din plan utan att ta med sig ifyllnadsmaterialet (då det separeras av maskinen). Den kan ta bort föroreningar som papper, löv och till och med plastflaskor.

-Från och med införskaffandet av en TC150 behöver man bara en person för den dagliga rengöringsprocessen av sina konstgräsplaner.

GKBs TopClean gör den dagliga rengöringen av ditt konstgräs mer effektiv vilket gör att man snabbt sparar både tid och pengar.
Koppla enkelt maskinen till traktorn och kör över planen i upptill 10 km/h.

-Borstarna på maskinen roterar hastighetsberoende.
-Borstarna kastar upp smutsen på ett vibrerande såll som separerar granulatet och smutspartiklar.
-Granulatet faller i samma process tillbaka på konstgräsplanen.
-Det övriga avfallet samlas i ett uttagbart uppsamlingstråg som enkelt kan tömmas.

TopClean kan enkelt kopplas till traktorer med hjälp av en trepunktslyft.
TopClean är utrustad med gummihjul som minimerar skador på din konstgräsplan.

Egenskaper

TopClean Borste

TopClean Borste

TopClean-borsten borstar upp smuts, organiskt material and översta granulatet på din konstgräsplan och borstar upp på det på en såll.

TopClean Såll

När granulat, organiskt material och smuts landar på TopCleanerns vibrerande såll är hålen i sållen så små att granulatet glider igenom och tillbaka på din konstgräsplan. Smutsen och det organiska materialet samlas i avfallsbehållarna. Hålen på TopCleanerns standardsåll är 5 mm, men går att beställa 3 mm respektive 8 mm beroende på granulatstorlek.
TopClean Såll
TopClean Avfallsbehållare

TopClean Avfallsbehållare

TopClean har två stycken avfallsbehållare längst bak på maskinen. Avfallsbehållarnas storlek är 35 liter.

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.
Användarens val!
Hållbarhet

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.

Specifikation

    Rengöring

  • Arbetsbredd 1800 mm
  • Behov PTO effekt 30-50 hkr
  • Arbetsdjup 0-5 mm
  • Varvtal PTO 540 rpm
  • Tillkoppling 3-Punktslyft, kat I-II

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.