hero-image

RotoBrush GKB RB120

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

78 700 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

SVERIGEVERSION

Denna version av Rotobrush 120 levereras i sitt standardutförande. I utrustningen ingår bland annat:
• Kan kopplas framför eller bakom traktorn.
• 2x hydrauliska drivna borstar med diameter Ø 60 cm .
• Borstarmen kan manuellt ändras i olika positioner.

Listpris denna konfiguration

78 700,00 kr

Exkl. moms

GÅ VIDARE

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Att borsta kanterna på konstgräsplaner är viktigt. I allmänhet är den mest ihållande föroreningen runt kanterna, främst i form av mossa och alger. Denna typ av förorening kan skapa farliga, hala situationer för idrottare. Dessutom försämras utseendet på din plan av de smutsiga kanterna.

Den här maskinen är perfekt för djupare rengöring av ytor där den vanliga borsten inte riktigt kommer åt. Rotobrushen har en roterande borstskiva med extra styva borst som pressas in i konstgräset. Det bidrar till att du kan borsta djupare och effektivare där det behövs. Du kan även byta borstskivan mot en axiellt roterande borste med en uppsamlingsbehållare.

-Det har aldrig varit så lätt att rengöra linjerna som Med Rotobrushen.

GKBs Rotobrush:
  • Arbetsbredd 2 x 60 cm.
  • Kopplas till trepunktslyften (kat I och II).
  • Arbetsdjup på makalösa 4 cm.
  • Med arbetsbredden 120 cm kan du justera två borstar på ett sådant sätt att hela bredden borstas under körningen, utan att missa någon yta.

Egenskaper

RotoBrush på Traktorn

RotoBrush på Traktorn

RotoBrush kopplas till traktorns trepunktlyft (Kat I-II).

RotoBrushen har utrustats med två Ø60 cm borstar så att din totala arbetsbredd kan bli upp till 120 cm.

Med GKB RB120 kan du justera de två borstarna på ett sådant sätt att hela bredden borstas under körningen, utan att missa någon del av ytan.

Borstarna på RotoBrush

GKB RB120 Har två roterande borstar med extra styva borststrå som kraftfullt och bestämt pressas ner i konstgräset.

Arbetsdjupet är justerbart och kan ställas in så att borstarna arbetar ända ner till 4 cm i konstgräset.

RotoBrush
-Så att du kan förhindra att mossa och/eller ogräs får fäste i din konstgräsplan.
Borstarna på RotoBrush
Användarens val!

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.
Hållbarhet

Specifikation

    Rengöring

  • Arbetsbredd 1200 mm
  • Behov PTO effekt 20-45 hkr
  • Arbetsdjup 0-40 mm
  • Varvtal PTO 540 rpm

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.