hero-image

RB

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Att borsta kanterna på konstgräsplaner är viktigt. I allmänhet är den mest ihållande föroreningen runt kanterna, främst i form av mossa och alger. Denna typ av förorening kan skapa farliga, hala situationer för idrottare. Dessutom försämras utseendet på din plan av de smutsiga kanterna.

Den här maskinen är perfekt för djupare rengöring av ytor där den vanliga borsten inte riktigt kommer åt. Rotobrushen har en roterande borstskiva med extra styva borst som pressas in i konstgräset. Det bidrar till att du kan borsta djupare och effektivare där det behövs. Du kan även byta borstskivan mot en axiellt roterande borste med en uppsamlingsbehållare.

-Det har aldrig varit så lätt att rengöra linjerna som Med Rotobrushen.

GKBs Rotobrush:
  • Arbetsbredd finns i 40, 60 och 120 cm.
  • Kan anslutas med en trepunktslyften (kat I och II).
  • Arbetsdjup på makalösa 4 cm.
  • Med arbetsbredden 120 cm kan du justera två borstar på ett sådant sätt att hela bredden borstas under körningen, utan att missa någon del av ytan.

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.