hero-image

DeepClean GKB DC180

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

216 000 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

SVERIGEVERSION

Denna version av DeepClean 180 levereras i sitt standardutförande utan extra tillval. I standardutrustningen ingår bland annat:
• Smutsen dammsugs upp av en vakuumenhet med utbytbara dammpåsar
• Standard 5 mm såll

Listpris denna konfiguration

216 000,00 kr

Exkl. moms

GÅ VIDARE

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Med GKBs Deep-Clean kan du enkelt och effektivt rengöra dina konstgräsplaner. Den borstar upp både ifyllnadsmaterial och skräp som transporteras till en vibrerande såll som sorterar materialet. Den grova smutsen försvinner ner i ett uppsamlingskärl medan damm sugs upp av en vakuumenhet till en dammpåse. Det rena infyllnadsmaterialet läggs ut igen och efter körningen kan du tömma uppsamlingskärlet och slänga hela dammpåsen.

Att noggrant rengöra konstgräsplaner är viktigt för att bibehålla en optimal spelbarhet.

Oavsett om det gäller tennisbanor eller konstgjorda fotbollsplaner är en bra rengöringsmaskin viktig för en plan i toppskick.

GKB Deep-Clean kan kopplas till din traktor som en allroundrengöringsmaskin, vilket gör att du kan rengöra konstgräs snabbt, noggrant och effektivt. Deep-Cleanern kopplas på 2 minuter, så att du snabbt kan komma igång. Gummihjulen ser till att maskinen rullar försiktigt över konstgräsplanen och du kan ställa in djupet genom att vrida de 2 justeringarna in eller ut.

Deep-Cleanern är lämplig för både lätt smuts (t.ex. löv) och lite tyngre smuts (avfall etc.). Allt samlas i en rymlig uppsamlingsbehållare som inte behöver tömmas efter varje körning.

Deep-Clean 180:
 • Arbetsbredd 180 cm.
 • Arbetshastighet upp till 5 km/h.
 • 3 typer av såll tillgängliga, från grova till fina.
 • Ska kopplas till traktorn med trepunktskoppling (kat I-II).

Egenskaper

DeepClean Borsten

DeepClean Borsten

GKB DeepClean har en syntetisk borste som borstar upp ditt granulat och organiskt material från din plan. Djupreglering från 0- -3 cm görs via höjdjustering utav stödhjulen på GKB DeepClean. Granulatet och det organiska materialet landar på en såll.

DeepClean Såll

GKB DeepClean levereras som standard med en 5 mm såll. Sållen vibrerar så att den lätt släpper igenom granulatet så att det landar på din plan igen. Det organiska materialet landar i en uppsamlingsbehållare. Uppsamlingsbehållarna töms lätt på vars en sida om maskinen. Storleken på uppsamlingsbehållarna varierar beroende på modell.

 • DC120 32 liter(16x2)
 • DC150 42 liter(21x2)
 • DC180 52 liter(26x2)

 • GKB DeepCleean går det att få mindre och större såll beroende på vilket granulat planen har.
  DeepClean Såll
  DeepClean Dammsugare

  DeepClean Dammsugare

  Dammpartiklar och mindre smuts dammsugas upp utav GKB DeepClean. Över sållen sitter dammsugarens behållare med lätt avtagbara påsar.

  Användarens val!

  GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

  GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

  GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

  Detta är viktigt för GKB:
  -Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.
  Användarens val!
  Hållbarhet

  Hållbarhet

  GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
  Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
  Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
  De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
  Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
  Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

  *GKB Machines är en del av GKB Group.
  Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.

  Specifikation

   Rengöring

  • Arbetsbredd 1800 mm
  • Behov PTO effekt >40 hkr
  • Arbetsdjup 0-30 mm
  • Varvtal PTO 540 rpm

  Övriga modeller

  Media

  Om tillverkaren

  GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

  GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

  Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

  "The Worker is King"
  Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.