hero-image

RV

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av sportytor. Behöver din plan nytt ifyllnadsgranulat eller bara är i behov utav en uppfräschning då granulatet packats för hårt? Då är GKBs Renovator maskinen som gör jobbet. Fördelarna med Renovatorn är bland annat att minskar risken för skador hos spelarna eftersom konstgräsplanens fibrer reser sig igen efter körningen och gör att planen känns som ny igen. Dessutom kommer spelplanen att hålla längre om du använder Renovatorn två gånger om året. Det innebär att du kan spara pengar eftersom du inte behöver förnya spelplanen lika ofta. Genom att byta infyllnadsgranulat eller lätta på packningen kommer även dräneringen förbättras.

GKB Renovator:
  • Arbetsbredd på 160 respektive 200 cm
  • Kan anslutas med en trepunktskoppling (kat I och II).
  • Arbetsdjup på 5 cm som kan justeras genom att vrida in eller ut de två justerbara benen.
  • Du använda GKBs Quick-Brush för att borsta in fyllningen igen.
  • Efter att ha använd Renovatorn kan GKBs Infill Remover ta upp materialet för att kunna kassera det.

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.