hero-image

Infiller GKB IF150

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

746 700 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

SVERIGEVERSION

Denna version av Infiller 150 levereras i sitt standardutförande. I utrustningen ingår bland annat:
• Speciellt framtagna hjul med bättre grepp på konstgräs.
• Vridbart förarsäte med möjlighet att köra i två riktningar.
• Behållare med 4 st omrörare för att reducera klumpbildning.

Listpris denna konfiguration

746 700,00 kr

Exkl. moms

GÅ VIDARE

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

För att bibehålla spelbarheten och den sporttekniska kvaliteten på din fotbollsplan är ett jämnt lager av högkvalitativ fyllning oumbärlig. GKB Infiller är gjord för att effektivt sprida fyllningen på din konstgräs. Det finn många fördelar med Infillern, bland annat att den har en robust design med högklassigt stål och att gummihjulen är framtagna för att få ett utmärkt grepp på konstgräsplanen. Infillern kan dessutom köras i två olika riktningar eftersom det finns ett vridbart säte, det gör att du kan sprida materialet både framför och bakom dig när du kör. GKB Infiller:
 • Driftshastighet upp till 15 km/h, optimerad för att säkerställa ett bra spridningsmönster.
 • Bunkerkapacitet kan utökas till 3 kubikmeter med aluminiumförlängningar.
 • Vridbar förarstol.
 • Motoreffekt: (19kW).
 • Maximal hastighet: 15 km/h.

Egenskaper

Användarens val!

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.
Hållbarhet
GKB Infiller Behållare

GKB Infiller Behållare

GKB Infiller har en behållarkapacitet på 1,1 m³ som standard, men kan lasta 3 m³ med hjälp utav kragar. Behållarens utmatningsventil kan öppnas hydrauliskt från 0-100 mm så att man får önskad mängd granulat droppad.

GKB Infiller Kontrollpanel

GKB Infiller kan föraren kan enkelt kontrollera alla hydrauliska moment under arbetet med spakarna och knappar på maskinens instrumentpanel, så som spridningsbild, behållaren och omrörarna för att reducera klumpbildning. Sätet är justerbart och vändbart så att man kan välja om man vill ha granulatbehållaren framför eller bakom körriktningen.
GKB Infiller Kontrollpanel
GKB Infiller Motor

GKB Infiller Motor

GKB Infiller har en fyrcylindrig Kubota Dieselmotor.

Specifikation

  Påfyllare

 • Arbetsbredd 1500 mm
 • Volym behållare 3000 l
 • Tillval bunkervolym Bunkerkapacitet kan utökas till 3 m3 med aluminiumförlängningar
 • Vändradie 8000 mm
 • Förarplatsens egenskaper Vändbar förarplattform
 • Motortyp 1.5L 4 cylindrig dieselmotor 18.5 kW
 • Volym bränsletank 30 l
 • Volym hydraulolje tank 70 l
 • Transmissions typ Hydrostatisk

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.