hero-image

TBrush GKB TB180

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

10 800 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

GKB:s TBrush modeller är släpade triangelformade borstar.
TB180 med en arbetsbredd på 180cm, som är enkel att använda varje dag på din konstgräsplan. Du kopplar den enkelt med en kedja bakom ditt transport fordon.

Har du hand om underhållet av konstgräs på din idrottsförening?
Och letar du efter ett enkelt sätt att underhålla dina planer?

T-Brushen är lämplig för att borsta konstgräsplaner med flera typer av i fyllnadsmaterial; till exempel gummigranulat, sand eller kork.

När du borstar din spelyta regelbundet, kan det förbättra dräneringen, planens sporttekniska egenskaper, förebygga algtillväxt och planen kommer att kännas som ny.

Fördelarna med T-Brush:
 • TBrush har konstruerats av en premiumstålram i kombination med helt syntetiska borstar. Dessa syntetiska borstar ger dig en stor fördel, eftersom de inte förmultnar på grund av väder- och vatten-påverkan.
 • På grund av borstens kompakta storlek och låga vikt är TBrushen enkel att ta med sig mellan olika områden.
 • GKB levererar TBrush med transporthjul och dragkedja som standard. TBrush är lätt att använda och tar inte upp för mycket lagringsutrymme när du inte använder den.
 • Få mekaniska delar ger dig låga underhållskostnader.
 • Går att beställa med mjuka borstar.

Egenskaper

T-Brush Ramen

T-Brush Ramen

T-Brush ramen består utav tre olika delar som bildar en triangel. De sitter ihop med två stycken bultar i vardera hörn. När arbetet på planen är avslutat vänder man på borsten och med hjälp utav transporthjulen kan man lätt köra vidare till nästa plan.

T-Brush Borstenhet

På T-Brushens ram sitter tre stycken borstar. Bortstråna är grova och styva vilket gör att man kan ha ett lite större mellanrum mellan stråna och på så sätt undvika att ifyllnadsmaterialet fastnar mellan dem. Bortsarna går att få i två olika styvheter.
T-Brush Borstenhet
Användarens val!

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.
Hållbarhet

Specifikation

  Reparation

 • Arbetsbredd 1800 mm
 • Arbetsdjup 0-20 mm
 • Arbetshastighet 10 kmh
 • Tillkoppling Bogserkedja
 • Effektbehov >15 hkr

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.